Redactia.ro
Home » TV » Ce avere are Lena Miclăuş. E printre cele mai bogate cântăreţe de muzică populară

Ce avere are Lena Miclăuş. E printre cele mai bogate cântăreţe de muzică populară

Lena Miclăuş

Lena Miclăuș este o artistă recunoscută în lumea populară, iar datorită muncii sale ea a reușit să stângă o avere la care alții doar pot visa! Iată câți bani a reușit să strângă Lena Miclăuș, împreună cu soțul său, Septimiu.

Ce avere are cântăreața Lena Miclăuș

Lena Miclăuș și soțul său sunt în breasla muzicii populare de peste 15 ani, iar împreună au reușit să strângă o avere frumușică. Cei doi sunt împreună de 11 ani și au trei copii.

Spun că nu au fi reușit să ajungă unde sunt dacă nu ar fi fost împreună, pentru că se completează perfect și au reușit să construiască împreună o carieră de succes și o familie frumoasă.

Artista de muzică populară și soțul ei au o vilă luxoasă, din care nu le lipsește nimic. Este vorba despre o casă cu etaj, decorată în stil rutstic. Totuși, printre toate aceste detalii rustice, există dulapul Lenei Miclăuș, plin cu haine de cea mai bună calitate, care nu sunt deloc ieftine.

Mai mult, pentru că se știa că au o situația materială bună, casa lor a fost prădată de hoți într-un noapte, dar cei doi artiști nu țin niciun ban în casă.

Lena Miclăuș a vrut să fie mereu cântăreață

Încă de la 18 ani, Lena Miclăuș a știu că ceea ce vrea să facă ea a fost să cânte.

„De când m-am născut mi-am dorit să fiu cântăreață! De când mă știu eu, dar m-am apucat mai serios de cântat când am terminat clasa a 12-a. Atunci am simțit că ceea ce voi face eu e muzica”, spune Lena Miclăuș.

Chiar dacă tatăl ei nu a fost de acord, Lena Miclăuș a urmat cariera sa de artistă.

„Cred că Dumnezeu m-a iubit foarte mult și mi-a dat în dar iubirea și plăcerea de a cânta. Îi semăn tatălui meu, căci el a cântat la taragot. Despre talent nu știu ce să zic, căci mie îmi place să cred că acesta e darul meu de la Dumnezeu”, a povestit cântăreața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: