Redactia.ro
Home » Știri » Ce avere are Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. Cei doi nu vor împărți averea

Ce avere are Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. Cei doi nu vor împărți averea

Ce avere are Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. Cei doi nu vor împărți averea

Imediat după ce divorțul dintre ei a ajuns în atenția publică, majoritatea lumii se întreabă ce avere are Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. Ce avere are Toni Iuruc, soțul Simonei Halep?

Ce avere are Toni Iuruc, soțul Simonei Halep

Sportiva și soțul ei, Toni Iuruc au decis să-și separe drumurile. Cei doi divorțează la mai puțin de un an de când au decis să-și unească destinele. Informația a fost confirmată de Toni. Potrivit unor surse GSP, familia Simonei Halep nu a mai oferit informații despre nunta și petrecerea care trebuiau să aibă loc pe 13 noiembrie. De câteva luni, invitații nu au mai primit nicio veste, lucru care a dus la gândul că între tenismenă și omul de afaceri a existat o distanțare.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a declarat Toni Iuruc.

Averea lui Toni Iuruc. Afaceristul a fost ajutat de mama sa

Toni Iuruc are 42 de ani și o avere cel puțin considerabilă.

De câțiva ani buni Toni Iuruc activează în domeniul imobiliarelor, ca antreprenor. Acesta deține mai multe imobile date spre închiriere, sub forma de birouri, sau chiar spații de locuit. Averea acestuia, nu se știe o sumă exactă, dar ar ajunge la câteva milioane bune de euro.

Playtech.ro scrie că Toni Iuruc a fost ajutat în majoritatea afacerilor sale de mama sa, Genica Iuruc. Cei doi dețin unul din cele mai exclusiviste imobile în zona Grădinii Botanice din Capitală. Pe lângă afacerile cu imobiliare, Toni Iuruc este și un pasionat al mașinilor de lux. Numărul exact, și în această situație, nu se știe exact, dar valoarea bolizilor de lux se ridică la alte câteva sute de mii de euro.

Acesta deține, conform apropiaților, un Mercedes S500, al cărui preţ este de 150.000 de euro.

Toni Iuruc și Simona Halep nu vor împărți niciun ban

Simona Halep și Toni Iuruc nu vor împărți nimic, aceasta fiind „înțelegerea dintre ei din momentul în care s-au cunoscut”, relatează spywews.ro. Aeeași sursă a precizat că motivul divorțului ar fi distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera Simonei Halep.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: