Redactia.ro
Home » Știri » Ce avere avea Bogdan Stanoevici? În ce condiții trăia fostul ministru

Ce avere avea Bogdan Stanoevici? În ce condiții trăia fostul ministru

Ce avere avea Bogdan Stanoevici? În ce condiții trăia fostul ministru

Bogdan Stanoevici a fost un cunoscut actor, dar și ministru în Guvernul României, și cu toate acestea averea lui a fost una destul mică, iar condițiile lui de trai nu au fost unele pe măsură. 

Ce avere avea Bogdan Stanoevici

Actorul în vârsăt de 61 de ani a muncit mult în viața lui. Bogdan Stanoevici a fost actor în Franța, în București, a fost director de circ și fost ministru în Guvernul României. Deși avea un CV impresionant, acesta nu avea mai deloc bani, stând în chirie și trâind cu ce reușea să câștige.

Bogdan Stanoevici nu a avut avere, ci a fost n fost politician sărac. Actorul cunoscut din serialul ”Fructul oprit” a locuit în București în ultimii săi ani din viață, în chirie. Chiar dacă conducea o mașină veche, acesta era mulțumit pentru că era un om sincer și blând.

A fost constant criticat de foștii săi colegi din Parlament și era des făcut ”fraier” pentru că a rămas sărac. Însă actorul a vorbit mai multe despre viața și intențiile sale atunci când a decis că va candida la Președinția României.

”Cum nimic nu e întâmplător în lumea asta, mottoul personajului este ce aș putea numi eu profesiunea mea de credință: “Vreau să fac dreptate, chiar de-ar fi să piară lumea”. Când am citit acest lucru, mi-am spus că mi-a trimis Dumnezeu acest personaj, e pentru mine. Eu stau la bloc, într-un apartament cu chirie. Din păcate, nu am fost în stare să pun deoparte nici un ban. Bine, nici nu prea văd de unde aș fi putut pune bani ca să-mi iau o casă! Asta chiar mă amuză foarte tare, când am ieșit din politică, m-am întâlnit cu niște amici parlamentari și primul lucru pe care mi l-au spus a fost: “Băi, Bogdane, dar tu ești cel mai fraier dintre miniștri!”. De ce?

“Ne-am uitat pe declarația ta de avere, tu cum ai intrat, așa ai ieșit! Ești la fel! Nu ai nimic, nu ai și tu acolo un apartament, o casă, un pământ, o bucată de ceva! Ai o mașină din 2002 și o motocicletă din 1996”. Le-am spus: da, dar diferența majoră dintre mine și voi este că la 6 dimineața, când voi vă uitați pe geam să vedeți dacă intră mascații în bloc, eu dorm liniștit. Recunosc, înainte de 1989 făceam parte din privilegiații vremii, nu pentru că aș fi avut vreo funcție sau pentru că aș fi avut vreo relație undeva acolo sus, în partid, dar eram un privilegiat, pentru că mă știa lumea”, a mărturisit actorul, într-un interviu pentru Libertatea.

De ce nu purta Bogdan Stanoevici masca: „Sunt sănătos”

Atunci când a venit pandemia de coronavirus, Bogdan Stanoevici a creat mari controverse pentru că, fiind un fost ministru, nu purta mască de protecție. Acesta a făcut mai multe declarații atunci, explicând care este motivul pentru care nu poartă mască.

”Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, a susţinut Stanoevici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: