Redactia.ro
Home » Știri » Vești proaste despre Bogdan Stanoevici. Rudele au făcut anunțul

Vești proaste despre Bogdan Stanoevici. Rudele au făcut anunțul

Starea de sănătate a actorului Bogdan Stanoevici este din ce în ce mai gravă. Actorul, în vârstă de 62 de ani, a fost internat de urgență, în stare gravă. După ce a fost depistat cu noul coronavirus, starea de sănătate a fostului politician s-a deteriorat rapid, fiind necesară internarea sa de urgență. 

 

Vești proaste despre Bogdan Stanoevici

Informațiile cu privire la starea de sănătate a actorului Bogdan Stanoevici sunt dramatice. Starea de sănătatae a actorului s-a înrăutățit. Medicii anunțau pe 28 decembrie că a fost nevoie de o procedură extremă pentru a-l ține în viață.

Bogdan Stanoevici de la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală a fost transferat la Institutul Inimii, pe 24 decembrie. Mai mult, sub supravegherea echipei profesorului dr. Șerban Bubenek, -sa deis aplicarea unei proceduri periculoase de menținere a  acestuia în viață. Actorul a fost supus unei proceduri ECMO, pentru a-l stabiliza și pentru a-i oxigena sângele, având în vedere că este singur, corpul actorului nu mai era în măsură să facă acest lucru, potrivit playtech.ro.

,,Bogdan Stanoevici a fost supus unei intervenții prin care i-au fost puși plămânii în repaus total, timp de 7 până la 15 zile. Tocmai de aceea, spuneau medicii, următoarele săptămâni sunt critice. Pacientul a fost trecut pe oxigenare extracorporală”, au declarat doctorii, confomr celor de la Antena 3.

Pe parcursul acestor zile dramatice, familia actorului a stat alături de el și se roagă la un miracol pentru a-i scăpa din situția în care se află în acest moment. Apropiații au declarat că întreaga familie se află în permanentă legătură cu echipa de medici și se roagă pentru sănătatea acestuia.

Mai multe mesaje de susținere au fost publicate pe contul oficial al actorului.

,,Doamne ajută să te faci bine”, „Sănătate multă. Sper că nu e adevărat că e atât de rău. Multă, multa sănătate!”, „Să te faci bine, Bogdan! Te iubesc, tu știi deja asta, prietene”,  sunt doar câteva dintre mesajele emoționante postate pe rețelele de socializare.

Bogdan Stanoevici, contestatar al măsurilor de protecție

Bogdan Stanoevici este un contestatar al măsurilor de protecție împotriva infectării cu noul coronavirus. Fostul ministru declara, în urmă cu puțin timp, că nu poartă mască pentru că nu este ”sănătos”.

Mai mult, fostul ministru al Culturii publica filmulețe din Monaco și din Piața Victoriei, în care declara că nu crede în purtarea măștii de protecție.

Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite.

Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, spunea Bogdan Stanoevici.

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: