Redactia.ro
Home » Știri » Ce avere mai avea Draga Olteanu Matei după ce a fost victima unei escrocherii? O prietenă de-ale sale a lăsat-o pe drumuri

Ce avere mai avea Draga Olteanu Matei după ce a fost victima unei escrocherii? O prietenă de-ale sale a lăsat-o pe drumuri

Ce avere mai avea Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei a fost o actriță mereu cu zâmbetul pe buze, însă a trecut prin drame care au marcat-o. Ce avere avea Draga Olteanu Matei după ce a fost victima unei escrocherii.

Ce avere mai avea Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei a murit la vârsta de 87 de ani, la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iași. A fost încercat de viață mult timp, însă a reușit să facă față și să meargă mai departe.

Din cauza unei escrocherii înscenate de o prietenă apropiată, actrița a rămas fără toată averea pe care o avea. A ajuns să-și părăsească propria casă după ce prietena ei foarte bună a lăsat-o pe drumuri, scire spynews.ro.

Actrița și soțul său, Ion Matei, locuiau în chirie, într-o casă naționalizată. La acea vreme, Nicolae Ceaușescu a fost cel care a decis demolarea imobilului, motiv pentru care Draga Olteanu Matei și soțul săuau fost evacuați. Din cauza nefericitului eveniment, actrița și Ion Matei au trăit o perioadă la hotel.

“De multă vreme am vrut să mă mut definitiv la Piatra Neamţ, dar am aşteptat să iasă şi soţul meu la pensie de la «Cantacuzino». Am avut necazuri îngrozitoare cu locuinţa din Bucureşti. Stăteam într-o casă cu chirie pe care a demolat-o Ceauşescu şi, până ne-au dat alta, am stat la hotel nu ştiu câte luni. Ne-a costat o avere, toată leafa noastră mergea pe chiria la hotel. Ne-au dat apoi altă casă în care am stat cu chirie”, povestea Draga Olteanu Matei.

A făcut cea mai mare greșeală din viața ei

Draga Olteanu Matei și soțul ei au trecut prin clipe grele după ce au fost forțați să-și părăseasca locuința. Avocata actriței, prietenă de familie, a sfătuit-o pe Draga să achiziționeze casa naționalizată în care stăteau cei doi. Cu toate că nu voia să facă acest lucru, actrița s-a lăsat convinsă și a făcut cea mai mare greșeală.

Această decizie avea să-i schimbe toată viața. După ce a terminat demersurile, la final, Draga Olteanu Matei s-a trezit cu banii luați și fără locuința din Capitală.

“Nu aveam de gând să cumpărăm casa, dar în anul 1995 s-a dat Legea 112 şi lumea spunea că e bine să o cumpărăm. Ni s-a spus că o va lua altcineva şi ne va da afară din casă. Şi atunci am cumpărat-o… cu vreo 21 de milioane de lei (la vremea respectivă – n.r.). Apoi ne-am pomenit cu un fost locatar care pretindea că e casa lui. Am găsit o avocată prietenă de familie care a ştiut să ne escrocheze îngrozitor, a făcut un gest oribil şi asta a coincis şi cu ieşirea soţului meu la pensie. Atunci am hotărât să plecăm definitiv la Piatra Neamţ”, declara actriţa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: