Redactia.ro
Home » Știri » Draga Olteanu Matei a fost la un pas de moarte și-n tinerețe! Cum a scăpat în ultimul moment

Draga Olteanu Matei a fost la un pas de moarte și-n tinerețe! Cum a scăpat în ultimul moment

Actrița Draga Olteanu Matei a murit, noaptea trecută, la vârsta de 87 de ani, după ce a fost internată la Spitalul ,,Sfântul Spiridon din Iași”. Actrița a ajuns în stare gravă la spital în urma unei hemoragii digestive superioare.

 

Draga Olteanu Matei a mai fost la un pas de moarte

 

Actrița Draga Olteanu Matei a mai fost la un pas de moarte, în trecut. Chiar actrița a făcut această dezvăluire, în urmă cu doi ani, într-un interviu pentru Antena3.

Regretata actriță a povestit în cadrul interviului și a mărturisit numeroase amintiri și experințe. Draga Olteanu Matei a vorbit în cadrul inetrviului și despre visele premonitorii și vozile pe care le auzea. Astfel, actrița a fost la un pas de moarte în tinerețe.

,,M-am dat jos din tramvai, îndreptându-mă către fostul sediu al Teatrului Național, care acum este Teatrul Odeon, am zărit-o (pe profesoară) în capătul străzii și m-am repezit către ea. Și alergând așa spre Institutul de Arhitectură, am auzit o șoaptă aici în ceafă <<Draga>>. Am întors capul, n-am văzut nimic. Zic << Mi s-a părut>> și am grăbit pasul și atunci am auzit pasul și mai pregnant. Atunci m-am întors și în secunda cealaltă, a căzut un olan de pe Insitutul de Arhitectură, drept în fața mea. M-am gândit eu atunci că bunica murise de curând și m-am gândit că probabil…”, a mărturisit Draga Olteanu Matei.

Actrița Draga Olteanu Matei se declara, la acel moment, o femeie iubită de Dumnezeu și cu mult noroc.

,,Eu cred că Dumnezeu m-a iubit foarte mult, pentru că am trecut cu bine prin război, am trecut cu bine prin bombardamente, prin refugii, prin peregrinări prin țară, prin sărăcie. Nu îmi pare rău pentru că am învățat”, a spus marea actriță din Generașia de Aur a Teatrului românesc.

Pe lângă pasiunea pentru teatru și scenă, actrița a mai avut o mare pasiune. ,,M-au pasionat oamenii”, a spus actrița, în urmă cu ceva timp.

 

Draga Olteanu Matei a avut o viață de film

 

Fiind una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, Draga Olteanu Matei a avut o viață desprinsă din filme. Căsătorită de trei ori și trăind viața intens, actrița a mărturisit că tot timpul a încercat să înțeleagă ce se află în spatele lucrurilor.

Actrița s-a declarat o mare iubitoare de viață și de frumos.

Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt, scapă, deşi ne dorim să mai fie ceva, e prea frumoasă viaţa pe pământ, dacă ştii să ţi-o faci, ca să mai fie ceva de trăit după…. Am scris în unul din caietele mele…m-am rugat lui Dumnezeu dacă e să ne reîncarnăm, pentru nimic în lume să n-o facă, sunt în stare să fac orice să nu mă mai nasc din cauză că iubesc viaţa foarte mult.

Mă bucur de fiecare lucru, că suntem aici, că stăm de vorbă, că aţi trecut să mă vedeţi…”, spunea Draga Olteanu Matei într-un interviu pentru TVR, în urmă cu ceva timp.

Actrița a murit, noaptea trecută, la vârsta de 87 de ani. Timp de câteva zile, medicii au încercat să facă totul pentru a o salva, însă nu îi dădeau șanse de supraviețuire.

,,Deși echipa medicală din spitalul Sf Spiridon a făcut toate eforturile să o trateze pacienta a decedat în această noapte„, se arată într-o informare a spitalului ,,Sfântul Spiridon” din Iași, unde a fost internată actrița timp de câteva zile.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: