Redactia.ro
Home » Monden » Ce avere va primi Oana Lis după moartea soțului ei. Viorel, declarație de iubire pentru nevasta lui

Ce avere va primi Oana Lis după moartea soțului ei. Viorel, declarație de iubire pentru nevasta lui

GALERIE FOTO (4) Ce avere va primi Oana Lis după moartea soțului ei.

Ce avere va primi Oana Lis după moartea soțului ei. Deși lumea nu a crezut în povestea lor de dragoste, Oana și Viorel Lis au demonstrat că se iubesc. Fostul edil al Capitalei și-a făcut testamentul, iar soția sa este unica moștenitoare a averii sale. Despre ce sumă de bani este vorbă?

Ce avere va primi Oana Lis după moartea soțului ei. Viorel, declarație de iubire pentru nevasta lui

Ce avere va primi Oana Lis după moartea soțului ei. De multe ori s-a vorbit în spațiul public despre averea Oanei Lis. Recent, soțul Oanei și-a semnat testamentu, iar întreaga avere o va primi soția acestuia. Starea de sănătate a fostului edil pare să se agraveze de la o zi la alta, motiv pentru care a decis să facă marele pas.

Multă lume se întreabă ce avere are Viorel Lis, având în vedere că nu de puține ori aceștia au spus că au probleme pe plan financiar. Ei bine, se pare că averea fostului primar al Capitalei nu este una considerabilă, așa cum credeau mulți. Oana a spus că tot ce va moșteni va fi apartamentul în care locuiește alături de soțul ei. În cadrul unui interviu, Viorel Lis a declarat că partenera sa i-a fost alături în toți acești ani, iar fără ea nu ar fi rezistat. De asemenea, soțul Oanei Lis a declarat că a ajuns să trăiască doar din pensie și din veniturile pe care le produce Oana din munca sa. ”Ea este moștenitoarea mea. Nu mă așteptam să aibă atâta suflet, dar îmi dau seama că e prima dată când am pe cineva cu adevărat lângă mine. În primul rând, banii contează și mulți spuneau că: vai, dacă ești primar te-ai îmbogățit. Dar eu nu… eu trăiesc din pensia mea la ora actuală”, a spus Viorel Lis în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Viorel Lis i-a mulțumit soției sale pentru că l-a iubit și că îl îngrijește în această perioadă. ”Și acum dacă nu ar fi ea, nu cred că aș mai putea să trăiesc. Am probleme de sănătate. Foarte puțin pot să merg, adică doar dacă mă ține Oana, iar dacă e o treaptă, e groaznic. E greu de tot să trec, să urc”, a mai adăugat fostul primar.

Povestea de dragoste dintre Viorel și Oana Lis

Povestea de iubire dintre Oana și Viorel Lis a trecut peste orice obstacol, deși există o diferență de vârstă de 35 de ani între ei. În prezent, fac parte dintre cele mai longevive relații din showbiz-ul românesc.

Blondina este de părere că destinul lor a fost să se întâlnească, mai ales că au același semn din naștere la încheietura mâinii. Aceasta a declarat că soțul ei este una dintre cele mai cinstite persoane pe care le-a întâlnit de-a lungul vieții sale. „Am multe să-i mulțumesc, e unul dintre cele mai cinstite, bune, persoane pe care le-am întâlnit îi mulțumesc că a apărut în viața mea. Cred că a fost scris în stele să ne întâlnim, avem același semn din naștere, un strugure, un ciorchine pe care și el îl are în același loc”, a spus Oana Lis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: