Redactia.ro
Home » Monden » Oana și Viorel Lis își doresc un copil. Ce dezvăluiri dureroase a făcut soția fostului edil

Oana și Viorel Lis își doresc un copil. Ce dezvăluiri dureroase a făcut soția fostului edil

Oana Lis a mărturisit că regretă mult faptul că nu are un copil. Viorel Lis a rugat-o în genunci, însă aceasta a refuzat.

Oana Lis suferă că nu are un urmaș

 

Oana Lis, soția fostului primar Viorel Lis, în vârstă de 41 de ani, suferă din cauza faptului că nu are un copil. Ea a mărturisit că la începutul relației cu fostul primar, a refuzat vehement să devină mamă și să îi facă un copil, deși acesta a rugat-o în genunchi. ”Da, chiar știu cum e să iei decizii din ne-iubire de sine! Un exemplu concret ar fi faptul că la începutul relației mele cu soțul meu, el și-a dorit foarte mult un copil cu mine, voia, putea și îmi aduc aminte când, pe o plajă în Italia, s-a pus în genunchi să mă roage să fac un copilaș cu el! Și eu am zis NU!”, a dezvăluit Oana Lis în cadrul cursului ”Puterea iubirii de sine”, pe care blondina îl ține online.

Soția fostului edil a povestit că a ajuns la vârsta de 41 de ani și nu are un copil, deși ,,am inima plină de iubire de mamă, am veleități de mamă și sunt capabilă de a avea grijă de cineva!”, după cum spune aceasta.

Soția lui Viorel Lis nu și-a dorit să fie mamă la vremea respectivă. Ba mai mult, a încercat prin orice mijloc să nu rămână însărcinată și și-a căutat tot felul de justificări.  Vedeta regretă acum această decizie.

 

Din ce motiv a refuzat să facă un copil

 

Oana Lis a trecut prin clipe grele odată cu moartea mamei, astfel încât responsabilitatea pentru fratele mai mic cu 9 ani i-a revenit acesteia.

”Am refuzat atunci să fac un copil deoarece am un frate mai mic cu 9 ani și am zis atunci că trebuie să-l cresc pe el deoarece mama noastraă decedase când el avea doar 4 ani și eu, 13 ani și împinsă de circumstanțe și de ceilalti din familia de origine, am ajuns să-mi asum eu acest rol, deși si eu eram un copil la rândul meu!”, a declarat aceasta.

În ciuda efortului de a-și crește fratele, Oana Lis nu se declară împlinită și nici nu a primit vreo recunoștință pentru faptul că a avut grijă de el. ,,Vorbesc cu  fratele meu, el locuiește în altă țară acum, suntem prieteni, dar eu tot nu sunt mamă cu adevărat! Așa că, în urma acestei decizii din tinerețe, până acum nimeni nu m-a strigat ”Mami” încă, deși m-am sacrificat pentru alții din familia mea de origine!”, a mai adăugat soția fostului edil.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: