Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis vrea să-l înșele pe Viorel Lis? Declarație îndrăzneață:„Caut amant cu… Stau în sectorul 3.”

Oana Lis vrea să-l înșele pe Viorel Lis? Declarație îndrăzneață:„Caut amant cu… Stau în sectorul 3.”

GALERIE FOTO (7) Oana Lis vrea să-l înșele pe Viorel Lis_

Oana Lis își surprinde în continuare fanii. Soția fostului primar al Capitalei a postat un anunț absolut șocant pe pagina sa oficială de Facebook. Soția lui Viorel Lis postează des în mediul online subiecte șocante dar amuzante în același timp.

Oana Lis vrea să-l înșele pe Viorel Lis? Declarație îndrăzneață: „Caut amant cu… Stau în sectorul 3.”

Oana Lis, în vârstă de 41 de ani este căsătorită cu Viorel Lis, 76 de ani. Cei doi sunt împreună din 1998, dar s-au cununat civil abia în 2009. De multe ori a fost întrebată dacă faptul că a avut o copilărie nefericită a determinat-o să se mărite cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea și cu foarte mulți bani, dar întotdeauna a declarat că nu știe acest lucru.

Dar cu toate astea, Oana a dus o viață de prințesă alături de soțul său, are a sprijinit-o și i-a făcut toate poftele. Chiar dacă diferența de vârstă este destul de mare între ei, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc.

Recent, Oana Lis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj șocant, dar în același timp și amuzant. Aceasta a făcut un anunț că își dorește un amant cu apă caldă. „Sunt Oana si locuiesc în sectorul 3 din București! Caut amant cu apa caldă!!!😉😊😅🤣🤪😜😁😄😃😃😃„, a spus Oana. Evident, urmăritorii săi au înțeles gluma și i-au făcut jocul, invitând-o la ei în sector, acolo unde există apă caldă. Gluma Oanei a pornit de la faptul că în sectorul 3 al Capitalei, locuitorii se confruntă cu lipsa apei calde. Postarea Oanei a stârni hohote și a strâns într-un timp scurt site de like-uri și zeci de comentarii.

Postarea Oanei Lis
Sursă foto: Facebook

Oana și Viorel Lis căsătoriți de 9 ani

Oana Lis l-a cerut de bărbat pe Viorel Lis, în 2009, iar după doi ani fostul primar al Capitalei a cerut-o în căsătorie în mijlocul unui magazin de bijuterii. Tot în același an, Oana a îmbrăcat rochia de mireasă. Viorel Lis a fost primul bărbat al Oanei, declarând că deși au trecut atâția ani și oamenilor nu le vine să creadă, între cei doi încă mai există pasiune. “Pentru mine, Viorel e jumătatea mea, bărbatul care mi-a schimbat viaţa şi fără de care nu mă văd trăind”, a declarat Oana. Cu toate că lucrurile merg foarte bine între ei, Oana își dorește o fetiță , aceasta fiind dispusă să adopte un copil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: