Redactia.ro
Home » Monden » Viorel Lis, a ajuns de urgență pe mâinile medicului! Ce a pățit fostul primar al Capitalei

Viorel Lis, a ajuns de urgență pe mâinile medicului! Ce a pățit fostul primar al Capitalei

Viorel Lis, a ajuns de urgență pe mâinile medicului! Ce a pățit fostul primar al Capitalei

Viorel Lis, a ajuns de urgență pe mâinile medicului! Ce a pățit fostul primar al Capitalei. Marți dimineață, Viorel Lis a ajuns împreună cu soția sa la medic. Blondina a postat o fotografie pe o rețea de socializare, în care fostul edil al Bucureștiului apare pe scaunul medicului.

Viorel Lis, a ajuns de urgență pe mâinile medicului! Ce a pățit fostul primar al Capitalei

Potrivit bzi.ro, Oana Lis și-a dus soțul, marți dimineață la medic. Viorel Lis se confruntă cu probleme dentare, așa că blondina s-a decis să îl ducă de urgență la stomatolog. Fostul edil s-a hotărât să nu mai amâne această situație, și a mers la doctor, însoțit de soția sa. Aceasta a postat pe pagina sa oficială de Facebook, o fotografie în care Viorel Lis apărea pe scaunul medicului.

Momentan, se pare că a fost doar o vizită la stomatolog, iar soția sa a ținut să menționeze și procedura pe care Viorel Lis urmează să o facă. ‘Vrea să-şi pună dinţi…să mă muşte!!!!” a scris Oana pe pagina personală de Facebook.

Vrea sa-si pună dinti…sa ma muste!!!!😉😜😂🤪

Publicată de Oana Lis pe Marţi, 21 ianuarie 2020

Care este cea mai mare dorință a lui Viorel Lis după moartea sa

De-a lungul timpului, Viorel Lis a primit numeroase vești proaste din partea medicilor. Nu este deci de mirare că de multe ori s-a gândit la tot ce este mai rău. În urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni, fostul edil al Capitalei a povestit totul despre o dorință la care ține foarte mult și care dorește neapărat să se îndeplinească după moartea sa.

Viorel Lis a șocat lumea mondenă cu una dintre declarațiile sale! Fostul edil al Capitalei a declarat în platoul unei emisiuni tv că el dorește ca după moartea sa, să fie incinerat.

„Este ceva ce nu se discută, e o problemă personală. Da, mi-ar plăcea să fiu incinerat, iar ceea ce rămâne din mine aş vrea să fie păstrat în grădina casei unde am copilărit, nu în cimitir”, a declarat Viorel Lis pentru o emisiune Tv, în urmă cu ceva timp.

Citeste si:Asia Express: Speak ia parte la sezonul 3 al emisiunii de la Antena 1. Concurentul participă alături de iubita lui

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: