Redactia.ro
Home » TV » Oana Lis a mintit pe toata lumea! Viorel Lis are 74 de ani, dar… nu asta e surpriza…. Cati ani are in realitate

Oana Lis a mintit pe toata lumea! Viorel Lis are 74 de ani, dar… nu asta e surpriza…. Cati ani are in realitate

Oana Lis a mintit pe toata lumea, inclusiv pe Oana! Viorel Lis are 74 de ani, dar... nu asta e surpriza.... Cati ani are in realitate

Oana Lis are în realitatea 40 de ani. A mintit pe toata lumea, inclusiv pe Oana! Viorel Lis are 74 de ani, dar… nu asta e surpriza!

Petrecere mare astăzi pentru Oana Lis. Soţia lui Viorel Lis schimbă prefixul şi împlineşte 40 de ani. Blondina a îmbrăţişat noua vârstă cu mare bucurie şi împlinire, find extrem de curiosă de noutăţile pe care i le aduce viaţa.

Oana Lis a transmis şi un mesaj în stilul său caracteristic în ziua în care a împlinit 40 de ani, făcând haz pe seama ei. „Fac 40 ani!!! Babă! ? Sau cum îi zice acuma…Milf”, a fost mesajul amuzant al Oanei Lis.

Oana Lis este foarte fericită că astăzi este ziua ei, astfel că diseară va da o petrecere de zile mari, acolo unde sunt invitaţi toţi prietenii ei de suflet. „Mulțumesc pentru mesaje!??Vă iubesc! Am fost şi la facultate să-mi servesc colegii cu bomboane! Cu ceva tare de dimineață, aşa ca mine! Mulțumesc de mesaje, de urări. Vă doresc din toată inima aceleași gânduri bune!”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Citește și: Ilie Năstase îmbracă costumul de ginere pentru a cincea oară

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: