Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis este pregătită de întâlnirea cu noul membru al familiei. Ce a declarat soția lui Viorel Lis

Oana Lis este pregătită de întâlnirea cu noul membru al familiei. Ce a declarat soția lui Viorel Lis

Familia Oanei Lis mai are un membru. Deșimulți sunt cei care s-au gândit la un copil, Oana Lis a făcut anunțul. 

 

Noul membru al familiei Lis

 

 

Oana Lis are un nou membru în familie. Vedeta a aflat că tatăl său mai are un copil, motiv pentru care Oana Lis are un frate vitreg. Soția lui Viorel Lis a spus că este pregătită de prima întâlnire cu el.

Oana Lis are parte de surprize în fiecare zi. Vedeta a aflat în urmă cu puțin timp că are un frate mai mic, Ștefan. Însă, frumoasa blondină a mai primit o veste care a șocat-o. După ce a cercetat cu atenție, Oana Lis și-a dat seama că tatăl său a mai avut un copil.

Împreună cu fratele mai mic, Ștefan, după ce s-au împăcat, l-au găsit pe noul membru al familiei lor. Vedeta a declarat pentru Antena Stars că este foarte fericită odată ce s-a concretizat acest lucru și că familia sa s-a mărit cu încă un frate.

Oana Lis este nerăbdătoare să își cunoască noul frate, care este mai mare decât ea. ”Știam că tatăl meu a avut o relație, dar am crezut că este o poveste. Încă n-am luat legătura cu fratele meu mai mare, vreau să-i respect intimitatea. Mi se pare o chestie de film, dar cum viața mea mereu a fost așa era de așteptat să apară ceva nou”, a spus Oana Lis pentru sursa citată.

Soția lui Viorel Lis a mai declarat că nu este un moment prielnic să îl cunoască, în contextul pandemiei de coronavirus, însă, este fericită că l-a găsit și a mărturisit că o să ia legătura cu acesta imediat ce lucrurile vor reveni la normal.

„Hai să vă zic un secret! Eu am un frate pe care nu l-am văzut niciodată, doar auzisem de existența lui și l-am găsit pe Facebook. Ce minune Facebook-ul ăsta. Voi cum ați proceda în situația asta? Păcar că nu mai există emisiunea Surprize-Surprize care intermedia. Vorbesc foarte serios. E un frate mai mare dintr-o altă relație. Pe care nu l-am văzut niciodată. Chiar toată viața am stat cu teama să nu mă duc la vreun date tocmai cu frate-miu. Cred că și de-aia inconștient l-am ales pe Viorel, că el sigur nu era”, a mai scris Oana Lis pe contul personal de Facebook.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: