Redactia.ro
Home » Știri » Cum a reacționat Oana Lis când a aflat că Viorel Lis se simte rău: „Să-mi găsesc alt moș”

Cum a reacționat Oana Lis când a aflat că Viorel Lis se simte rău: „Să-mi găsesc alt moș”

Oana si Viorel Lis

Cum a reacționat Oana Lis când a aflat că Viorel Lis se simte rău: „Să-mi găsesc alt moș”

Oana și Viorel Lis sunt cuplul șoc al showbizului autohtone. Sunt împreună de 15 ani și au fost de multe ori în centrul atenției, mai ales din pricina problemelor de sănătate ale fostului edil de București din ultima vreme. Oana Lis a reacționat dur când a fost la un pas să își piardă soțul.

Viorel Lis s-a confruntat cu probleme de sănătate grave în ultima vreme. Momentul a fost extrem de crunt și pentru soția sa, Oana Lis, care a reacționat într-un mod cu totul neașteptat.

Oana Lis, declarație șocantă la căpătâiul soțului ei

Oana Lis a șocat pe toată lumea, atunci când soțul ei, Viorel Lis, trecea prin cele mai critice momente, viața lui atârnând ca de un fir de ață. Blondina a reacționat cum nu s-ar fi gândit nimeni atunci când s-a aflat la căpătâiul lui Viorel Lis.

Blonda lui Viorel Lis a povestit că primul gând a fost „să își găsească alt moș”, însă fost înlocuit rapid de sentimentele de dragoste și devotament față de omul care a luat-o de acasă. Aceasta a mărturisit că Viorel Lis a ajutat-o să se schimbe.

„Când am crezut că îl voi pierde pe Viorel, primul meu gând a fost să îmi găsesc un alt moș cu bani. A fost un moment foarte greu. L-am sunat și l-am întrebat ce vreau să îi iau de mâncare și m-a întrebat cine este la telefon. Am ajuns în 15 minute acasă și am consultat un medic care să îl ajute”, a povestit Oana Lis.

„La început am cerut ajutorul unor prieteni pentru firmă, dar am considerat mai importantă sănătatea lui Viorel și atunci am vândut firma și am trăit doi ani din acei bani. Toată viața mi se spunea să muncesc și să nu mai stau după Viorel”, a mai declarat soția lui Viorel Lis, potrivit WowBiz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: