Redactia.ro
Home » Monden » Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a înrăutățit! Fostul edil a suferit o semi-pareză la picioare

Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a înrăutățit! Fostul edil a suferit o semi-pareză la picioare

Problemele cu deplasarea ale lui Viorel Lis s-au amplificat. Oana Lis a anunțat, luni, că soțul ei a suferit, în urmă cu ceva timp, o semi-pareză, fapt care îl impiedică să mai meargă normal.

Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a înrăutățit! Fostul edil a suferit o semi-pareză la picioare

Oana Lis este îngrijorată pentru starea de sănătate a soțului ei, Viorel Lis. Fostul edil în vârstă de 77 de ani pare că nu-și mai revine în ceea ce privește problemele cu picioarele, mai ales că de curând a suferit o semi-pareză.

 “Viorel a făcut parestezii pe picioare. Nu mai poate să meargă bine, din cauza statului în casă. L-a afectat foarte tare pandemia asta. Nu prea mai poate să iasă, merge foarte greu”, a anunțat, îngrijorată, Oana Lis, la Prima TV.

Oana și Viorel Lis, probleme cu banii

Problemele de sănătate ale lui Viorel Lis se înrăutățesc în condițiile în care face recuperare. Oana Lis îl ajută cum poate și recunoaște că ”o duc foarte greu și cu banii”.

”Am făcut recuperare la privat, s-a recuperat însă puțin, cam 10 la sută. Eu am ieșit zilnic afară, dar singură. Eu sunt genul la bine, la greu, mi se pare normal să stau cu el când e bolnav. O ducem foarte greu cu banii. Când a făcut atac vascular am dat 16 milioane pe un RMN“, a mai mărturisit Oana Lis.

Viorel Lis și-a făcut testamentul. Ce a primit Oana Lis

Oana Lis a dezvăluit că soțul său i-a cedat ei casa și ea va decide ce se va întâmpla mai departe cu banii acestuia.

 „A trecut casa pe numele meu. La divorț, el a făcut partaj, le-a dat tot ce au avut nevoie copiilor și fostei soții. Acum eu decid ce facem cu banii. Toate sunt pe capul meu!”, a mai spus Oana.

Viorel Lis, primul interviu după doi ani de absență la TV

În urmă cu câteva săptămâni, Viorel Lis făcea primele declarații despre cum se mai simte, după ce timp de doi ani nu a mai apărut în lumina reflectoarelor. Și el spunea atunci despre semi-pareza sa care l-a făcut să se țină de pereți pentru a putea merge.

„M-am speriat rău de tot. E o parapareză cum ar veni, adică început de pareză sau semi-pareză și m-am speriat la început foarte tare. Nu mai puteam să merg aproape deloc, mergeam cu un cadru și după recuperările astea mi-am mai dat drumu puțin, dar ce e interesant că în casă dacă mergeam mă țineam de pereți dar nu puteam să duc o cafea din bucătărie în dormitor unde stau. Acum pot să-mi duc cafeaua.”, a spus Viorel Lis la Antena Stars.

Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinți. Vor adopta un copil

Oana și Viorel Lis au făcut toate demersurile necesare adoptării unui copil. Ba chiar i-au pregătit și camera celui mic. Acum nu le-a mai rămas decât să aștepte o veste de la centrele de adopție.

Mi-am luat certificatul de părinte adoptator. Eu când am luat era pe doi ani. Am înțeles că s-a schimbat legea și acum e valabil cinci ani și al meu. Acum este un program pe calculator care e în funcție și de profilul meu psihologic și aștept. Am stat până la 40 de ani de ani fără copil, pot să mai aștept și sunt convinsă că se va întâmpla lucrul ăsta. Eu dacă pornesc la un drum nu mai dau în spate. Sunt convinsă că la anul voi fi mămică. Mă bucur de perioada asta și am început să fac schimbări prin casă, să fac loc în dulap. Și Viorel a cedat locul lui, acolo să doarmă copilul. Toate lucrurile astea trebuie pregătite din timp”, a declarat blondina în exclusivitate pentru Redacția.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: