Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis va moșteni toată averea soțului ei. Care este dorința lui Viorel Lis

Oana Lis va moșteni toată averea soțului ei. Care este dorința lui Viorel Lis

GALERIE FOTO (4) Oana Lis va moșteni toată averea lui Viorel Lis

Oana Lis va moșteni toată averea soțului ei. . Soțul Oanei Lis se confruntă cu grave probleme de sănătate, iar într-un interviu acordat recent, fostul edil al Capitalei a declarat că îi va lasa toată averea soției sale. Viorel Lis îi este recunoscător partenerei sale pentru că a avut grijă de el în ultimii ani.

Oana Lis va moșteni toată averea soțului ei. Care este dorința lui Viorel Lis

Oana Lis va moșteni toată averea soțului ei. . Ajuns la vârsta de 77 de ani, Viorel Lis se confruntă cu numeroase probleme de sănătate. Din fericire, soția sa, Oana Lis îi este alături și are grijă de fostul edil al Capitalei. Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Viorel Lis a declarat că îi va lăsat întreaga moștenire soției sale, după ce va muri.

Bărbatul se gândește la ziua când va pleca din această lume și își dorește ca Oana să fie bine. Fostul primar al Bucureștiului a declarat că își dorește ca soția sa să aibă un copil, așa cum și ea vrea și încearcă de mult timp să adopte. Mai mult, Viorel Lis a spus că în momentul de față, apariția unui copil nu ar însemna ceva nou pentru el, dar pentru Oana ar fi o împlinire adevărată. ”Asta e plăcerea ei și mă gândesc și eu că dacă n-am avut copii să nu rămână singură. Pentru mine nu se mai schimbă nimic, e prea târziu”, a spus Viorel Lis.

Fostul edil a mai spus că dacă Oana nu ar fi fost lângă în toți aceștia ani, nu ar fi rezistat să trăiască. Lis a menționat că nu se aștepta ca Oana să aibă grijă de el și să-i fie aproape în toate momentele dificile. ”Nu mă așteptam să aibă atât de mult suflet, dar îmi dau seama că e pentru prima dată când am pe cineva cu adevărat lângă mine. Contează enorm, contează pentru că, chiar dacă stau foarte mult în pat, eu am ieșit doar la recuperare, e bine că e cu mine, mă simt foarte bine, adică trec peste ceea ce am”, a mai spus Viorel Lis.

Viorel și Oana Lis, 23 de ani de relație

Oana Lis, în vârstă de 43 de ani a fost acuzată ani la rând că stă cu Viorel Lis pentru bani, dar blondina a demonstrat că nu acesta a fost motivul pentru care a rămas alături de soțul ei. Îi despart 35 de ani, si sunt împreună de 23 de ani, dar relația lor a trecut prin multe momente dificile. Într-o postare pe Facebook, Oana a explicat de ce a rămas atâția ani lângă fostul edil. “Viorel – „Tu ți-ai petrecut tinerețea cu mine. Eu, bătrânețea cu tine!” Deci, care dintre noi a ieșit mai câștigat!??? Hai să vă mai aud pe unii dintre voi care comentează aiurea pe site-uri de elementul „bani” ! Trebuie să fii tare prost să crezi că o femeie ca mine, prin cercurile în care m-am învârtit la viața mea nu am avut niciodată succes la un bărbat și tânăr și cu bani sau chiar ocazia să plec din țară cu un străin. Dar ceva mai puternic decât orice ne-a apropiat și ne-a ținut împreună în ciuda tuturor!”, a scris aceasta.

Cum era de așteptat, fanii au reacționat la postarea blondinei și au felicitat-o pentru că are o căsnicie frumoasă. “Refuză să mai bagi în seamă toate răutățile și frustrările. Eşti prea inteligentă să-ți consumi energia cu asemenea specimene . Rămâi tu aceeași Oana”. “Eu cred că libertatea pe care ţi-a dat-o Viorel şi iubirea necondiţionată te-au ţinut şi te vor ţine mereu lângă el. E un om deştept , înţelept până la cer şi cu un suflet mare. Să vă dea Dumnezeu viaţă lungă şi frumoasă”. “NU mai băga în seamă răutățile oamenilor”, sunt doar câteva dintre mesajele internauţilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: