Redactia.ro
Home » Monden » Viorel Lis, prima apariție la TV, după doi ani de absență. Ce spune despre starea lui de sănătate

Viorel Lis, prima apariție la TV, după doi ani de absență. Ce spune despre starea lui de sănătate

Viorel Lis, stare de sanatate

Viorel Lis a ieșit din conul de umbră unde s-a retras vreme de doi ani. S-a tot scris despre problemele sale de sănătate pe care le are de ceva vreme, iar acum fostul edil al Capitalei a făcut lumină în acest caz.

Viorel Lis, prima apariție la TV, după doi ani de absență. Ce spune despre starea lui de sănătate

Viorel Lis a stat în spatele luminii reflectoarelor vreme de doi ani. Soția sa, Oana Lis, a fost cea care i-a ținut până acum la curent pe români cu starea de sănătate a fostului edil. Se știe despre Viorel Lis că se deplasează cu dificultate și că nici din casă nu mai poate ieși. Iată ce spune chiar el despre cum se simte în prezent!

Viorel Lis a dezvăluit că se confruntă cu o parapareză și că s-a temut pentru el, atunci când a realizat că putea merge prin casă doar dacă se ține de pereți. Între timp, și-a mai revenit și se poate deplasa, așadar, mai bine.

„M-am speriat rău de tot. E o parapareză cum ar veni, adică început de pareză sau semi-pareză și m-am speriat la început foarte tare. Nu mai puteam să merg aproape deloc, mergeam cu un cadru și după recuperările astea mi-am mai dat drumu puțin, dar ce e interesant că în casă dacă mergeam mă țineam de pereți dar nu puteam să duc o cafea din bucătărie în dormitor unde stau. Acum pot să-mi duc cafeaua.”, a spus Viorel Lis la Antena Stars, scrie Spynews

Oana Lis îi este alături lui Viorel Lis

Deși nu trece prin cele mai bune momente ale sale, Viorel Lis este norocos cu soția sa, Oana Lis. Ea îl ajută să se recupereze și l-a dus și la ședințe unde a urmat terapie.

„Mă bucur că sunt aici în primul rând cu Viorel pentru că a fost o perioadă foarte grea în care ne-am ferit foarte mult, dar acum a făcut niște ședințe de recuperare și uite că a reușit lungul drum până la acest eveniment de la mașină”, a spus și Oana Lis la Antena Stars.

Oana și Viorel Lis vor să adopte un copil

Se mai spune că Viorel Lis și-a pregătit, deja, testamentul și că Oana Lis îi va moșteni toată averea. Oana și Viorel Lis sunt de peste 23 de ani împreună, în pofida diferenței de 35 de ani de vârstă. Totodată, Oana și Viorel Lis vor să aibă și un urmaș al relației lor. Vor să adopte un copil, au făcut, deja, toate procedurile birocratice necesare și au pregătit și camera celui mic.

”Mi-am luat certificatul de părinte adoptator. Eu când am luat era pe doi ani. Am înțeles că s-a schimbat legea și acum e valabil cinci ani și al meu. Acum este un program pe calculator care e în funcție și de profilul meu psihologic și aștept. Am stat până la 40 de ani de ani fără copil, pot să mai aștept și sunt convinsă că se va întâmpla lucrul ăsta. Eu dacă pornesc la un drum nu mai dau în spate. Sunt convinsă că la anul voi fi mămică. Mă bucur de perioada asta și am început să fac schimbări prin casă, să fac loc în dulap. Și Viorel a cedat locul lui, acolo să doarmă copilul. Toate lucrurile astea trebuie pregătite din timp”, a declarat blondina în exclusivitate pentru Redacția.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: