Redactia.ro
Home » Monden » Ce bijuterie conduce Denise Rifai. Prezentatoarea tv se bucură de un salariu pe cinste

Ce bijuterie conduce Denise Rifai. Prezentatoarea tv se bucură de un salariu pe cinste

GALERIE FOTO (4) Ce bijuterie conduce Denise Rifai.

Ce bijuterie conduce Denise Rifai.Prezentatoarea de la Kanald este cunoscută pentru proiectele numeroase pe care le-a avut în televiziune. Denise Rifai a devenit tot mai cunoscută în showbiz-ul românesc, cel puțin în ultima vreme, bucurându-se de un salariu pe cinste, iar acest lucru îl demonstrează mașina pe care o conduce.

Ce bijuterie conduce Denise Rifai. Prezentatoarea tv se bucură de un salariu pe cinste

Ce bijuterie conduce Denise Rifai. Prezentatoara tv este una dintre cele mai apreciate vedete din România, iar în ultima vreme a intrat în atenția publicului după numeroase întrebări pe care le punea în cadrul emisiunii electorale pe care o modera la Realitatea Tv. Recent, aceasta a acceptat proiectul de la KanalD, 40 de întrebări cu Denise Rifai. Jurnalista face audiențe cu noua emisiunea, iar banii se pare că nu reprezintă o problemă pentru ea, având în vedere că se plimbă cu o mașină de zeci de mii de euro. Se pare că salariul primit la Kanald este unul considerabil. Însă, precizăm că jurnalistei i-au cam plăcut mașinile scumpe, având în vedere că în 2016 a fost surprinsă conducând un Mercedes Benz BlueTec, în valoare de 70.000 euro. Recent, aceasta a fost surprinsă de paparazzi Impact.ro, prin București, conducând un BMW X6, în valoare de circa 60.000 euro.

Iar asta nu e tot! În urmă cu câteva zile, Denise Rifai i-a uimit pe colegii săi de trust, după ce s-a afișat cu o ținută îndrăzneață. Acesta a purtat o pereche de colanți mulanți, un maoiu decoltat și o cămașă de blugi. Stilul său vestimentar le-a atras atenția bărbaților care au trecut pe lângă ea. Vedeta nu este atentă doar la felul în care arată ea, ci și la dietă, având în vedere că avea în mână o pungă cu proteine. „Toate salariile mele au fost în linie cu evoluția mea de la momentul respectiv. Primul meu salariu a fost undeva la nivelul a o sută de dolari, la primul meu job în radio, unde eram editor și prezentator de știri. Apoi am fost plătită în linie cu evoluția profesională și mie mi se pare corect să fie așa, să existe un echilibru, un raport perfect între ceea ce muncești și salariul pe care îl încasezi. Chiar nu mai știu ce am făcut cu primii bani, sigur i-am cheltuit bucurându-mi inima cu ceva“, a povestit Denise Rifai, într-un interviu.

Cine este iubitul lui Denise Rifai

Celebritatea prezentatoarei Denise Rifai, i-a determinat pe internauți să se întrebe cine este iubitul acesteia, dacă acesta există sau nu? Ei bine, conform unor surse, vedeta are o relație de mai mulți ani cu un bărbat celebru, persoană publică, dar pe care este nevoită să-l țină secret.

Cu toate astea, trebuie să menționăm că vedeta nu are copii, dar din punct de vedere profesional, Denise se poate declara împlinită, deoarece nu sunt multe jurnaliste din noua generație care au reușit să atingă performanțele ei. „Toată viața mi-am dorit să am un bărbat al meu și copii. Sunt femeie matură, dar departe de a-mi întemeia o familie și de a face copii. Sunt departe de acel moment care în mod normal ar fi trebuit să se întâmple. Mi-aș fi dorit să am alături un bărbat care să mă iubească, cu care să fiu căsătorită, eu cred în această instituție a căsătoriei, și să am nu unul, ci patru copii: trei băieți și o fată. Dar nu a fost să fie. Viața trăită e foarte diferită de cea imaginată, accept și ideea că poate nu mă voi mărita niciodată, că poate nu voi avea copii. Nu știu ce-mi va oferi viața. Îmi fac profesia cu bună credință și aștept să văd ce mi-a rezervat Dumnezeu, pentru că eu cred în EL, în destin”, a spus vedeta Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: