Redactia.ro
Home » Știri » Denise Rifai a tunat şi fulgerat la adresa lui Mircea Badea: „Mă face purcică în călduri sau Miss Piggy în crize maxime”

Denise Rifai a tunat şi fulgerat la adresa lui Mircea Badea: „Mă face purcică în călduri sau Miss Piggy în crize maxime”

Denise Rifai a fost invitată la o şedinţă în CNA în care s-a dezbătut conflictul ei cu Mircea Badea.

O ședință CNA cu Denise Rifai invitată a fost ca o emisiune cu Denise Rifai, la Realitatea TV. Cu membrii care vorbeau peste invitați, cu discuții pe un ton ridicat ca să se acopere unii pe alții sau cu apropouri despre „culori” politice.

Șefa CNA chiar a suspendat ședința pentru 10 minute, după ce Denise Rifai nu a mai putut fi oprită. Debitul verbal al moderatoarei de la Realitatea i-a acoperit pe membrii CNA, conform paginademedia.ro.

Nici președintele CNA nu s-a lăsat mai prejos. Monica Gubernat a întrebat-o pe Denise Rifai „cine a aruncat primul piatra?” în scandalul cu Mircea Badea, sau „vi se pare că semăn cu Ana Pauker?”, amintind de un moment de la începutul anului, când emisia postului Realitatea TV a fost suspendată cu 10 minute pentru modul în care au reflectat protestele din 10 august.

Ce a spus Denise Rifai la şedinţa CNA?

Mă simt jignită. Mă simt sub un asalt de jigniri continue care sunt total în contra dreptului meu la imagine, dreptului meu la demnitate, reputației mele de jurnalist și libertății mele religioase. Domnul acesta nu respectă nimic.

Ce face acum este doar o mostră din ce face Mircea Badea în mod constant. Eu nu sunt teroristă. Eu nu sunt jihadistă. Aparțin vreunei grupări teroriste? Aparțin ISIS? Aparți Al-Qaeda? Cum puteam să permitem unui jurnalist în spațiul român, în statul român să acuze o femeie? Sunt femeie, sunt jurnalist, sunt doar cetățean român. Cum poate să mă acuze că sunt jihadistă, adică sunt teroristă, în contextul în care eu nu sunt? (…)

Ideea că eu sunt teroristă nu este o glumă, nu este un epitet. NU mai vorbim de faptul că mă facă purcică în călduri sau Miss Piggy în crize maxime. Nu contează că mă vede slabă, urâtă, grasă, frumoasă, omul acesta mă face teroristă în fiecare zi, când are chef și după aceea nu i se întâmplă nimic. Asta nu este presă, acesta nu este limbaj, acaesta nu este abordare de jurnalist, în prime-time, la un post public de televiziune„, a spus Denise Rifai, citată de sursa amintită.

De unde a început scandalul Denise Rifai – Mircea Badea? De aici: Denise Rifai şi Mircea Badea, în război. Denise Rifai: „MirciulicăFaptăMică”. Mircea Badea: „Jihadista Miss Piggy”

În încheiere, Orsolya Borsos, membru CNA, care a și făcut o serie de sesizări când Realitatea TV a avut derapaje în dezbaterile despre minoritatea maghiară, a remarcat: „Nu pot să trec cu vederea ipocrizia (Denisei Rifai – n.r.). Nu poți să ceri respect fără să acorzi respect„.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: