Redactia.ro
Home » Monden » Ce bine „se ţine” Maria Dragomiroiu. La 66 de ani, artista arată senzaţional în costum de baie! (GALERIE FOTO)

Ce bine „se ţine” Maria Dragomiroiu. La 66 de ani, artista arată senzaţional în costum de baie! (GALERIE FOTO)

GALERIE FOTO (3)

Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară din România, din toate timpurile, îşi îngrijeşte foarte bine look-ul chiar şi la cei 66 de ani ai săi.

Conştientă că aspectul fizic face parte din „pachetul” unui artist, doamna muzicii româneşti a ţinut să ne demonstreze cât de bine arată şi fără haine.

Părul lung și bogat se armonizează cu silueta

Artista de muzică populară are o piele de invidiat, celebrul păr lung și bogat, dar și o siluetă armonioasă. Iar dovadă stau fotografiile pe care Maria Dragomiroiu le-a postat zilele trecute, în care apare în costum de baie.

Maria Dragomiroiu a fost întrebată în nenumărate rânduri dacă a apelat la ajutorul medicului estetician, pentru a se menține tânără. Cum a răspuns? A declarat că nu a fost nevoită să ajungă la intervenții estetice, căci are o genă bună. Totuși, artista a recunoscut că are grijă să urmeze anumite ritualuri simple de înfrumusețare atunci când vine vorba de părul și pielea ei.

 

N-am avut o piele cu probleme, cu denivelări, să rămân cu semne de când am fost și eu adolescentă, de când este acneea aceea juvenilă.

Asta a fost de la mama mea, dar asta nu înseamnă că nu mă îngrijesc. Nu mă culc niciodată fără să mă spăl cu săpun pe față, poate fi și șase dimineața”, a declarat Maria Dragomiroiu.

Cătălin Botezatu a lăudat-o

Cătălin Botezatu a fost cel care a fost uimit de apariția cântăreței. Designerul de modă chiar a lăudat-o pe artistă.

Pe lângă faptul că are o voce superbă, care a dăinuit în timp, Maria Dragomiroiu are și o frumusețe de Ileana Cosânzeana, acel păr superb, lung de un metru.

Este aproape imposibil ca, la 66 de ani, să ai o podoabă capilară atât de frumoasă. Este foarte greu de întreținut, firul este lung și des. Maria Dragomiroiu ar putea face lesne reclamă la șampon.

Este un exemplu viu că se poate ca, la 66 de ani, să arăți impecabil. Mă refer la ținută, la atitudine, la trup, are un corp desăvârșit, un tonus bun”, a zis Bote.

Artistei nu-i pasă de contestatari

Maria Dragomiroiu le-a transmis un mesaj sincer celor care i-au contestat apariţiile îndrăzneţe în Social Media.

Mulți m-au întrebat de ce m-am dezbrăcat și de ce mi-am făcut poze și m-am pus pe Facebook. Mie mi-a plăcut ce-am văzut și am vrut să fiu ca un exemplu pentru toate femeile.

Că dacă te iubești pe tine și îți pasă de tine, trebuie să faci tot ce poți, să te îngrijești, ca atunci când te uiți în oglindă, să fii mai pozitivă, sa fii mai optmistă.

Eram într-un costum de baie decent. Păcat că în loc ca oamenii să se bucure de artiști, pentru că e o muncă să arăți bine, e totul o competiție. Eu mulțumesc din toată inima și lui Cătălin Botezatu, că mi-a luat partea, la fel și mass-media.

Bebe mi-a zis foarte bine, bravo”, a spus ea la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: