Redactia.ro
Home » Știri » Ce boală ar avea, de fapt, Kate Middleton. Starea Prințesei de Wales este suficient de gravă: „Poate dura două luni sau mai mult”

Ce boală ar avea, de fapt, Kate Middleton. Starea Prințesei de Wales este suficient de gravă: „Poate dura două luni sau mai mult”

Ce boală ar avea, de fapt, Kate Middleton. Starea Prințesei de Wales este suficient de gravă: „Poate dura două luni sau mai mult”

Kate Middleton, Prințesa de Wales, a fost supusă recent unei intervenții chirurgicale abdominale, ceea ce a stârnit un val de speculații și întrebări cu privire la starea ei de sănătate. În timp ce Casa Regală a Marii Britanii a păstrat secretul în ceea ce privește motivele exacte ale spitalizării sale, există câteva teorii și informații care aruncă lumină asupra a ceea ce ar putea afecta Prințesa de Wales. Iată detaliile!

Ce boală ar avea, de fapt, Kate Middleton

La vârsta de 42 de ani, Kate Middleton a trecut printr-o operație abdominală la Londra pe 16 ianuarie, iar Palatul Kensington a anunțat că va trebui să rămână internată în spital aproape două săptămâni pentru recuperare. Această perioadă de spitalizare mai îndelungată decât în cazul intervențiilor chirurgicale abdominale obișnuite a ridicat semne de întrebare și a alimentat speculațiile.

Desigur, Casa Regală a Marii Britanii nu a dezvăluit motivele exacte ale spitalizării, dar au fost lansate câteva ipoteze. Una dintre teorii susține că Prințesa de Wales nu suferă de cancer, dar starea ei este suficient de gravă pentru a justifica o spitalizare prelungită. De asemenea, se estimează că recuperarea ei ar putea dura între două și trei luni. Declarația emisă de Palat indică faptul că este vorba despre o afecțiune serioasă.

Starea Prințesei de Wales este suficient de gravă: „Poate dura două luni sau mai mult”

Potrivit dr. Deborah Lee, majoritatea persoanelor care suferă o intervenție chirurgicală abdominală rămân în spital între patru și șapte zile. Cu toate acestea, în cazul intervențiilor laparoscopice, spitalizarea poate fi mai scurtă, între două și patru zile. Dacă pacientul necesită transferul în secția de terapie intensivă, atunci perioada de spitalizare poate fi semnificativ mai lungă, ajungând până la două luni sau chiar mai mult. Este important de menționat că recuperarea completă poate dura și mai mult timp, pentru a permite pacientului să se simtă confortabil și să se poată deplasa normal.

Potrivit Daily Express, dr. Deborah Lee susține că „pentru o intervenţie chirurgicală abdominală, majoritatea oamenilor stau în spital între patru şi şapte zile. După o intervenţie chirurgicală laparoscopică (intervenţie chirurgicală care foloseşte mici incizii în peretele abdominal pentru a avea acces în interiorul cavităţii abdominale sau pelvine – n.r.), acest lucru se reduce la două până la patru zile (…) dacă un pacient trebuie să meargă la secţia de terapie intensivă, şederea sa în spital este probabil să fie considerabil mai lungă. Poate dura două luni sau mai mult pentru ca pacientul să se simtă confortabil şi să se poată deplasa normal după aceea”.

Alte posibile afecțiuni care necesită intervenții chirurgicale abdominale asemănătoare cu cea a Prințesei Kate Middleton includ apendectomia (îndepărtarea apendicelui), îndepărtarea chisturilor ovariene sau chiar histerectomia (îndepărtarea uterului), în funcție de caz. Aceste proceduri pot necesita o spitalizare de aproximativ zece zile, iar recuperarea poate fi o perioadă mai lungă și mai dificilă.

Potrivit Daily Mail, dr. Martin Scurr este de păreră că apendictomiile (îndepărtarea apendicelui) şi calculii biliari duc la operaţii asemănătoare cu cea suferită de Prințesa de Wales:

„Chisturile ovariene apar la unele femei şi necesită o îndepărtare chirurgicală”, tot prin laparoscopie. Totodată, „alte paciente la această vârstă ar putea fi supuse unei histerectomii (operaţie de îndepărtare a uterului – n.r.)” sau „pentru a repara o hernie”. 

În funcţie de caz, aceste operaţii ar putea necesita, de asemenea, o spitalizare de aproximativ zece zile.

În această perioadă dificilă, Prințul William a luat decizia de a se retrage temporar de la atribuțiile publice pentru a-și susține soția în timpul recuperării. De asemenea, va avea grijă de cei trei copii ai lor: prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. Astfel, Kate Middleton primește sprijinul familial necesar în aceste momente delicate.

Astfel, starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton rămâne învăluită în mister, dar este evident că este vorba despre o afecțiune serioasă care necesită o perioadă lungă de spitalizare și recuperare. Prințul William se dovedește a fi un partener dedicat și un tată grijuliu, asigurându-se că familia lor primește tot sprijinul necesar în această perioadă dificilă.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: