Redactia.ro
Home » Monden » Ce cadou de nuntă generos au primit Gina Pistol și Smiley de la nașii lor. E cu adevărat impresionant

Ce cadou de nuntă generos au primit Gina Pistol și Smiley de la nașii lor. E cu adevărat impresionant

GALERIE FOTO (2) Ce cadou de nuntă generos au primit Gina Pistol și Smiley de la nașii lor. E cu adevărat impresionant

Iată ce cadou de nuntă au primit Gina Pistol și Smiley de la nașii lor. E cu adevărat impresionant, iar cei doi se vor bucura, așa cum merită.

Ce cadou de nuntă generos au primit Gina Pistol și Smiley de la nașii lor. E cu adevărat impresionant

Nașii de cununie ai lui Smiley și ai Ginei Pistol sunt George și Maria Manole. Maria Manole, fostă Apostol, este fosta iubită a lui Adrian Sârbu, fondatorul Pro TV, iar George Manole este fiul fostului director de la Arpechim Pitești, care acum are un business în domeniul sănătății.

Foto: preluare Libertatea

Nașii le-au făcut un cadou de-a dreptul impresionant Ginei Pistol și lui Smiley cu ocazia căsătoriei lor: o vacanță de vis în sudul Franței, care va dura 10 zile, acolo unde, practic, cei doi îndrăgostiți își vor petrece „luna de miere”.

„Luna de miere pe care ne-au făcut-o cadou nașii. O să fie în sudul Franței (…) Aștept itinerariul cu nerăbdare”, a declarat Smiley într-un interviu acordat ProTV.

„O să mergem doar noi doi, că e mult de călătorit, adică e mult de călătorit și e destul de complicat cu copilul. Și, na, am zis să nu o obosim foarte tare. Plus că am zis că luna de miere să fie pentru noi doi, cu siguranță. Adică, oricum noi facem foarte multe vacanțe cu Josephine, o luăm aproape peste tot pe unde putem să o luăm și, cu siguranță, n-ar ține minte treaba asta, dar o să facem o vacanță și Josephine vara asta, sper să apucăm”, a mai spus îndrăgitul cântăreț.

Gina Pistol și-a arătat talentul la nunta cu Smiley. Ce a făcut vedeta

Damian Drăghici, Luis Gabriel și trupa Azur au fost doar câteva dintre numele artiștilor care au cântat la una dintre cele mai așteptate nunți din showbizul românesc. Dacă Smiley l-a acompaniat pe Luis Gabriel pe scenă, cântând varianta manea a melodiei „În lipsa mea”, nici Gina nu s-a lăsat mai prejos.

Mireasa a luat microfonul cu încredere în momentul în care Damian Drăghici și trupa sa au interpretat melodia „Șaraiman” și a cântat alături de ei. Toată lumea a rămas surprinsă de prestația prezentatoarei TV, iar Smiley s-a bucurat nespus când i-a auzit vocea soției sale. Continuarea o puteți citi în acest material Redacția.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: