Redactia.ro
Home » Monden » Ce cadou i-au pregătit Smiley și Gina Pistol fiicei lor, pentru momentul când va împlini 18 ani

Ce cadou i-au pregătit Smiley și Gina Pistol fiicei lor, pentru momentul când va împlini 18 ani

Gina Pistol, scoasă din sărite după ce a fost acuzată că minte că are un copil cu Smiley

Smiley și Gina Pistol se pregătesc în curând să aniverseze prima zi de naștere a micuței lor, Josephine. A fost un an plin de emoții, de schimbări și de bucurii pentru ei și deja privesc cu emoție spre momentul în care fetița va împlini 18 ani. Chiar dacă mai este mult timp până atunci, deja i-au pregătit un cadou special pentru ziua majoratului său.

Ce cadou i-au pregătit Smiley și Gina Pistol fiicei lor, pentru momentul când va împlini 18 ani

Smiley și Gina Pistol și-au dorit mai mult decât orice să devină părinți și să-și întemeieze o familie. După ce și-au păstrat legătura secretă mult timp, publicul din România a aflat cu bucurie că aceștia urmează să devină părinți. Prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” a adus pe lume o fetiță adorabilă, care a făcut-o să se simtă mai împlinită ca niciodată.

Chiar dacă Josephine împlinește abia un an, părinții săi s-au gândit deja la momentul în care își va serba majoratul. Pentru această ocazie s-au pregătit încă din ziua în care s-a născut, atunci când au vrut să realizeze un videoclip în care să-i transmită emoțiile pe care le simțeau atunci. Deoarece erau copleșiți de fericire, și-au stăpânit cu greu lacrimile.

„Noi am făcut o treabă, fix înainte să plecăm la maternitate. Eu i-am zis Ginei că aș vrea să facem o filmare, la Josephine în cameră, să-i vorbim ei la 18 ani (n.r să-i transmită un mesaj). Și Gina mi-a zis că nu poate, că o să plângă… dar fix înainte cu jumătate de oră sau o oră, înainte să plecăm la maternitate, am pus telefonul să vorbim. Nu ne-am făcut niciun plan, am zis hai să vorbim despre ce simțim. Și atât am zis… draga noastră Josephine, și am început să plângem amândoi ca proștii”, a spus Smiley.

Smiley a primit un cadou asemănător de la părinții săi

Această idee i-a fost inspirată lui Smiley de părinții săi, care au făcut un gest asemănător pentru el atunci când și-a serbat majoratul. Bucuria de atunci, precum și emoțiile, l-au făcut să-și dorească să-i dăruiască fiicei sale același lucru.

După ce și-au șters lacrimile, Gina și partenerul său au reușit să ducă la bun sfârșit videoclipul, iar rezultatul putem să ne imaginăm că a fost într-adevăr emoționant.

„Dar până la urmă am reușit să spunem niște lucruri, pe care eu nu mi le amintesc, nici nu pot să mă uit la filmare acum, dar vrem să i-o dăm la 18 ani. Eu am învățat asta de la ai mei. Părinții mei, când am făcut 18 ani, mi-au făcut cadou o înregistrare cu mine la 3 ani”, a mai spus Smiley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: