Redactia.ro
Home » Monden » Ce cadou neobișnuit i-a făcut Tzancă Uraganu fetiței sale. Fanii săi au rămas fără cuvinte când au văzut

Ce cadou neobișnuit i-a făcut Tzancă Uraganu fetiței sale. Fanii săi au rămas fără cuvinte când au văzut

GALERIE FOTO (2)

Fără niciun dubiu, Tzancă Uraganu este un tată dedicat și foarte iubitor. De când a devenit unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din țara noastră, nu a fost străin de scandaluri sau incidente neplăcute, însă totul dispare atunci când în fața sa se află micuța Anais, care reușește să-i readucă zâmbetul pe buze. Cântărețul iubește să o surprindă cu fel de fel de cadouri, dar acum s-a întrecut pe el însuși.

Micuța Anais s-a născut din dragostea lui Tzancă și a Lambadei, femeia pe care mereu a prețuit-o mai mult decât orice. Indiferent de femeile care s-au perindat în viața sa, niciuna nu a putut vreodată ocupe în inima sa locul pe care familia îl are. Manelistul obișnuiește să-și răsfețe fetița cu fiecare ocazie, iar adesea o suprinde cu cadouri inedite.

Chiar dacă nu locuiește alături de fiica sa, manelistul face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp alături de ea. Anais locuiește alături de Lambada, dar primește des vizite de la tatăl său, care niciodată nu uită să îi aducă mici atenții. Ultima lor întâlnire a fost ocazia perfectă pentru manelist să demonstreze că este capabil de gesturi inedite, iar cadoul pe care i l-a făcut micuței i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Ce cadou inedit i-a făcut Tzancă Uraganu lui Anais

Atunci când vine vorba de fericirea micuței sale, Tzancă Uraganu nu ține cont de nicio limită. Ca orice părinte, își dorește să-i facă orice poftă, dar uneori gesturile sale reușesc să depășească limitele imaginației.

De data aceasta, manelistul s-a gândit că Anais are nevoie de un partener de joacă, motiv pentru care a ales să-i cumpere un animal de companie. Cu toate că cei mai mulți copii și-ar dori un câine sau o pisică, fetița a primit ceva la care cei mai mulți dintre noi pot doar visa. Mai exact, a primit o maimuță micuță și jucăușă, care o încântă foarte tare și a făcut-o să zâmbească.

Mândru că și-a făcut fata fericită, Tzancă nu a pierdut ocazia să se mândrească în mediul online. Artistul obișnuiește să posteze fotografii și videoclipuri cu micuța sa, care este cea mai mare mândrie a sa. Așa se face că momentul în care a primit maimuța nu a făcut excepție, iar tatăl său a fost pe fază să surprindă fiecare detaliu.

Anais a fost foste încântată de noul său prieten și a început imediat să se joace cu ea. Prin casă sau prin curte, s-a jucat cu ea și a reușit imediat să se împrietenească cu primata. Deși este un animal neobișnuit de ținut în casă, nimic nu este prea mult atunci când vine vorba de fiica lui Tzancă Uraganu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: