Redactia.ro
Home » Monden » Ce cadouri primea Adela Popescu de Crăciun. Prezentatoarea și-a împărtășit amintirile din copilărie

Ce cadouri primea Adela Popescu de Crăciun. Prezentatoarea și-a împărtășit amintirile din copilărie

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar adulții și copii din toată țara se pregătesc cu entuziasm pentru acest moment deosebit și venirea Moșului. În timp ce micuții așteaptă cu nerăbdare să vadă cadourile lăsate de darnicul moș, adulții se gândesc cu bucuriile la momentele din copilărie, pe care și le amintesc chiar și acum. Printre aceștia se numără și Adela Popescu, care a dezvăluit ce daruri primea pe atunci.

Copilăria a reprezentat mereu un episod drag din viața Adelei Popescu, care nu s-a sfiit niciodată să recunoască că a crezut la țară, în condiții destul de modeste. S-a născut pe 8 octombrie 1986 în Șușani, un sat micuț din Oltenia. Părinții săi au avut grijă să-i ofere cea mai bună educație, iar ea i-a făcut mândri cu fiecare realizare a sa.

Ce cadouri primea Adela Popescu de Crăciun

Sărbătorile de iarnă erau un prilej pentru Adela să vadă cât de cuminte a fost în anul ce tocmai se încheia. Știa că trebuie să fie cuminte, să aibă note mari, iar Moșul urma să o răsplătească pentru aceste eforturi. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” își amintește cu drag de aceste momente, mărturisind că a fost un copil tare emotiv. Voia să-i facă pe plac Moșului, chiar dacă „recompensele” erau destul de modeste.

„Totul era despre Moş. Învăţam că ştiam că Moşu îmi află notele, dădeam cu mătura că ştiam că mă vede Moşu, şi tot aşa. Era ca şi cum te vedea Dumnezeu, iar tot Crăciunul era despre întâlnirea cu el. Nu primeam cine ştie ce cadouri- trei portocale şi două ciocolate în general, dar totul era despre a te întâlni cu el, care îţi valida toate eforturile pe care le făceai de a fi mai bun. Tocmai de asta aveam multe emoţii, într-un an era să leşin înainte să vină.”, a spus vedeta pentru protv.ro.

Prezentatoarea și-a împărtășit amintirile din copilărie

Părinții Adelei Popescu au avut o situație modestă, dar acest lucru nu i-a împiedicat să aducă bucurie în sufletele copiilor lor. Moșul venea în fiecare an încărcat cu daruri mărunte, însă nu valoarea lor era importantă pentru Adela și frații săi, ci semnificația lor. Simplul fapt că primeau ceva reflecta faptul că au fost cuminți, iar ei erau tare fericiți când sub brad găseau mici atenții.

Prezentatoarea a mărturisit că cel mai adesea primea dulciuri, care uneori erau însoțite și de un alt cadou. Acest lucru se întâmpla rar, deoarece Moș Crăciun nu avea mereu posibilitatea să ofere prea multe, dar acest lucru nu i-a impactat niciodată fericirea. Era alături de cei dragi ei și era sărbătoare în casa lor, iar asta era cel mai important.

„Primeam câteva dulciuri şi ce se nimerea, dacă se mai nimerea ceva. Într-un an am primit o haină care mi-a venit la 18 ani. Îmi amintesc că o probam în fiecare an. Nu aveam prea multe, dar eu nu am simţit. Iar magia era, într-adevăr, unică, pentru că dacă tot aveai puţin, puţinul ala trebuia îmbogăţit cu imaginaţie”, a mai dezvăluit vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: