Redactia.ro
Home » Știri » „Ce conține vaccinul?” Provocarea lansată de premierul Florin Cîțu chiar pe Facebook

„Ce conține vaccinul?” Provocarea lansată de premierul Florin Cîțu chiar pe Facebook

Premierul Florin Cîțu a făcut public în urmă cu câteva minute un videoclip de promovare a campaniei de vaccinare chiar pe pagina personală de Facebook.

Florin Cîțu îi încurajează pe români să meargă să se vaccineze pentru a putea renunța la masca obligatorie. El le recomandă să facă acest lucru pentru ca lucrurile să poată reveni la normal, să putem bea o cafea liniștiți alături de prieteni în interiorul restaurantelor și mai ales să ne putem bucura alături de familie fiind în siguranță.

O dată cu publicarea videoclipului, Premierul Florin Cîțu a lansat o provocare membrilor Guvernului și liderilor coaliției. Acesta i-a rugat să își exprime și ei opinia despre vaccin și să argumenteze ce conține vaccinul pentru ei. Rămâne de văzut daca Florin Cîțu va primi un feedback din partea colegilor.

Ce conține vaccinul? Normalitate. Să pot să-mi beau cafeaua alături de prieteni, aici, la interior. Să nu mai depindem de mască. Săputem merge la concerte, la plajă fără griji. Dar mai ales să pot să-mi văd familia în siguranță. Lansez o provocare membrilor Guvernului și liderilor coaliției. Ce conține vaccinul pentru voi?„, a fost mesajul Premierului Florin Cîțu.

Reacțiile persoanelor din mediul online au apărut la doar câteva minute de la postarea clipului video pe rețelel sociale. Florin Cîțu a fost felicitat și susținut de urmăritorii săi pentru această inițiativă.

Apreciez mult ca și tânăr modul în care „promovați” această campanie de vaccinare. Tinerii cu siguranță știu bine la ce mă refer. Hai că se poate! 😁👍🏻”,”Pentru mine sanatate, libertare si siguranta!!! Eu am 30 de ani de cind sunt plecata in Germania, si am venit la Sibiu sa imi fac vaccin! Succes !!!👏🏽👏🏽👏🏽☕🥰”,”cat e de natural, te-ai astepta sa nu fie, e ditamai premierul, dar, uite ca e de-o naturalete dezarmanta. si mai arata si bine!😉”, „Felicitări pentru exemplul dat!!„, au fost doar o mică parte dintre reacțiile internauților la videoclipul postat de Florin Cîțu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: