Redactia.ro
Home » Monden » Ce cred părinții lui Vlad Gherman despre despărțirea fiului lor, de Cristina Ciobănașu

Ce cred părinții lui Vlad Gherman despre despărțirea fiului lor, de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu aveau planuri de nuntă! ”Propunerea a fost acceptată”

Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după nouă ani de relație a venit ca un fulger, atât pentruu fanii lor, cât și pentru părinții actorului. Aceștia sunt nedumeriți cu privire la separarea celor doi, având în vedere că totul părea că merge bine între ei.

Ce cred părinții lui Vlad Gherman despre despărțirea fiului lor, de Cristina Ciobănașu

Noi detalii ies la iveală după ce Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au anunțat că s-au despărțit, după 9 ani. Părinții actorului nu au primit vestea cu bucurie, iar pentru a nu-i mai pune întrebări, Vlad Gherman refuză să le mai răspundă la telefon, mărturisește chiar el acest lucru.

Vlad Gherman a făcut această dezvăluire pe canalul său de youtube, unde le-a transmis părinților că îi iubește foarte mult, informează Spynews.

”Părinții, vai Doamne. Săracii, eu îi înțeleg. Tot pun întrebări. Dar de ce, de ce, de ce? E obositor. Am ajuns sincer să nu le mai răspund. Deci, mama, tata, vă iubesc, știți asta. E mai bine să vorbim mai rar. În rest da, am stat toată perioada asta ba la sormea, ba la vărmiu, mă duc la psiholog.”, le-a spus actorul fanilor, în vlogul de pe canalul de YouTube.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au anunțat pe data de 1 februarie că au luat decizia despărțirii. Motivul ar fi faptul că nu sunt pe aceeași undă de măsură. Ei spun că și-au dat seama că nu sunt compatibili, cât au stat mai mult acasă, din cauza pandemiei. În pofida ruperii relației, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au decis să rămână prieteni.

Lăsând gluma la o parte, eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate, însă rămânem prieteni”, a mai precizat Cristina Ciobănașu.

Totodată, actorii din Sacrificiul au mai explicat că, în utima vreme s-au axat mai mult pe dorințele lor, decât pentru dorințele individuale.

”Niciodată nu ești pregătit să ieși din zona de confort. Cred că asta a fost și ideea. Ne așezam amândoi pe ideea că o să fim bine toată viața, că nevoile noastre nu mai contează atâta timp cât satisfacem nevoile celuilalt, dar nici măcar asta nu făceam. Probabil că asta a fost cel mai grav lucru. Iar după anul 2020, mă abțin! E foarte greu să întreții o relație atâta timp cât tu nu te iubești pe tine suficient. Eu cred că suntem incapabili să iubim cu adevărat pe cineva, dacă nu ne iubim pe noi. Noi ne-am pierdut pe drum, nu ne-am mai apreciat.”, a mai adăugat Vlad Gherman.

La scurt timp după anunțul despărțirii, Vlad Gherman și-a făcut bagajele și a plecat din locuința unde stătea cu Cristina Ciobănașu. În bagaj, actorul și-a pus și o carte pe care să o citească, despre fericire.

”Mergi cu pași mici, nu cu salturi mari”, a scris actorul în dreptul imaginii cu bagajele făcute.

Vlad Gherman și-a făcut bagajele imediat după despărțire! Ce a postat actorul pe Instagram

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu sunt împreună încă din perioada serialului ”Pariu cu viața”. În film, ei doi aveau rolul de iubiți. Mii de adolescenți au început să-i aprecieze, apoi. De-a lungul timpului, păreau că formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea showbiz-ului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: