Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman i-a transmis felicitări Cristinei Ciobănașu. Care este motivul

Vlad Gherman i-a transmis felicitări Cristinei Ciobănașu. Care este motivul

Vlad Gherman i-a transmis felicitări Cristinei Ciobănașu. Actorul pare că încă mai tânjește după Cristina Ciobănașu, deși s-au despărțit. Ce mesaj i-a transmis pe Instagram.

Vlad Gherman i-a transmis felicitări Cristinei Ciobănașu. Care este motivul

Vlad Gherman i-a transmis felicitări Cristinei Ciobănașu. Actorul și-a surprins fanii de pe Instagram cu un mesaj pentru cea lângă care a stat alături timp de 9 ani. Cristina Ciobănașu nu i-a răspuns, potrivit wowbiz.ro

Actrița din ”Sacrificiul” a făcut, de curând, 1 milion de urmăritori pe Instagram. Fostul ei iubit a ținut să o felicite pentru acest lucru, printr-o postare pe Instagaram. El a distribuit o fotografie cu aceasta și a scris: ”Bine, Crissy!”. Însă, Cristina Ciobănașu nu i-a mulțumit, cel mai probabil răspunzându-i în privat.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus ”ADIO!” după 9 ani de relație

La începutul lunii februarie, cei doi actori au dat vestea tristă fanilor.

„Ăsta o să fie un video diferit, greu de făcut și cu atât mai greu de digerat, însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre noi ați și crescut alături de noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Cris și cu mine ne-am despărțit”, au spus Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman pe Instagram, pe data de 1 februarie.

Chiar dacă s-au despărțit, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au rămas prieteni, în continuare.

Lăsând gluma la o parte, eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate, însă rămânem prieteni”, a mai precizat Cristina Ciobănașu.

De ce s-au despărțit Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

Despărțirea a survenit din cauza pandemiei, au mai spus actorii. Aceasta i-a făcut să-și dea seama că nu sunt compatibili.

„Am avut foarte mult timp la dispoziție, în care am stat împreună și nu am mai lucrat foarte mult. Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți și că ne dorim lucruri diferite”, a mai spus Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherman a mai dat de înțeles că s-a uitat pe sine insuși, la un moment dat. A sfătuit celelalte cupluri să nu uite de propria persoană.

”Cea mai mare greșeală pe care poți să o faci este să te uiți pe tine. Să uiți că ai alte nevoi față de nevoile partenerului, că ai alte aspirații de la viață. O iubesc pe fata asta!”, a mai adăugat și Vlad Gherman.

Imediat după despărțire, actorul și-a făcut bagajul și a plecat din locuința unde stătea de 9 ani cu actrița.

”Mergi cu pași mici, nu cu salturi mari”, a scris actorul în dreptul imaginii cu bagajele făcute.

Vlad Gherman și-a făcut bagajele imediat după despărțire! Ce a postat actorul pe Instagram

„Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație  și mai mult decât atât o să ne avem spatele unui celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu. Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi”,   au spus Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: