Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman și-a făcut bagajele imediat după despărțire! Ce a postat actorul pe Instagram

Vlad Gherman și-a făcut bagajele imediat după despărțire! Ce a postat actorul pe Instagram

GALERIE FOTO (2) Vlad Gherman și-a făcut bagajele imediat după despărțire! Ce a postat actorul pe Instagram

Nici bine nu au anunțat despărțirea că Vlad Gherman deja și-a făcut bagajul și e pe cale să plece de tot din viața fostei sale iubite. Ce a postat actorul pe pagina lui de Instagram?

Vlad Gherman și-a făcut bagajele imediat după despărțire

Au trecut abia două zile de când Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au anunțat despărțirea. Acum, actorul a apărut din nou în atenția publicului după ce a postat o fotgrafie la InstaStory în care și-a arătat bagajul. Se pare că Vlad este pregătit acum să plece definitiv din casa în care locuia cu fosta sa iubită.

Decizia de a se despărți a luat prin surprindere pe toată lumea. Fanii au fost devastazi de vestea tristă și au negat până în ultime clipă. Acum, când rana încă este deschisă, Vlad Gherman le-a arătat fanilor că va pleca din casa în care a locuit cu Cristina Ciobănașu timp de nouă ani.

Vlad Gherman și-a făcut bagajele imediat după despărțire! Chiar dacă despărțirea a fost una dureroasă atât pentru fani, cât mai ales pentrucei doi protagoniști, se pare că Vlad privește lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă, căci le-a lăsat un mesaj motivațional urmăritorilor lui, lângă fotografia postat pe Instagram, potrivti spynews.ro.

”Mergi cu pași mici, nu cu salturi mari”, a scris actorul în dreptul imaginii cu bagajele făcute.

Vlad Gherman și-a făcut bagajele imediat după despărțire! Ce a postat actorul pe Instagram

Mai mult, ieri, Vlad Gherman a avut o apariție sfâșietoare pe rețelele de socializare, fiind vizibil afectat după despărțirea prin care el și Cristina Ciobănașu tocmai au trecut. Actorul a mărturisit că deși traversează o perioadă extrem de dificilă, încearcă să se repună pe picioare. Ba mai mult, artistul le-a trimis internauților că se va apuca de vlogging, pentru a le putea arăta cum „o ia de la capăt”.

”E o perioadă foarte grea, foarte dificilă pentru amândoi. Eram conștienți că va fi o zi infernală cea prin care am trecut. Trebuia să facem lucrul ăsta, trebuia să anunțăm. Nu ar fi fost fair față de nimeni să aflați din alte locuri. Ideea e că în perioada următoare o să încercăm să ne repunem pe picioare, să ne vindecăm și să mergem înainte. Eu cel puțin vreau să mă apuc să fac un fel de vlog în care să vă arăt cum o iau de la capăt și sper să fiți alături de mine, alături de Cris”, a transmis Vlad Gherman la InstaStory.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după 9 ani de relație

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu formau cel mai iubit ți stabil cuplu din showbiz. Nimeni nu se aștepta ca vreodată cei doi să-și anunțe despărțirea. Lumea deja se gândea la căsătoria dintre cei doi și chiar la un copil, având în vedere că erau de atâția ani împreună.

Vlad Gherman și-a făcut bagajele imediat după despărțire! Anunțul uluitor a fost făcut chiar de cei doi protagoniști, spunând că așa este cel mai onest față de admiratorii lor. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au făcut astfel un video prin care le spuneau că după ce au constatat că sunt prea diferiți, acesta fiind motivul despărțirii, au ales să urmeze căi separate în viață.

”Ăsta o să fie un video diferit, greu de făcut și cu atât mai greu de digerat, însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre noi ați și crescut alături de noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Cris și cu mine ne-am despărțit”, a spus Vlad Gherman pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: