Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu aveau planuri de nuntă! ”Propunerea a fost acceptată”

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu aveau planuri de nuntă! ”Propunerea a fost acceptată”

GALERIE FOTO (5) Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu aveau planuri de nuntă! ”Propunerea a fost acceptată”

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după nouă ani de relație, considerând că așa este mai bine pentru ei, însă cei doi aveau planuri de nuntă deja de doi ani. 

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu aveau planuri de nuntă

Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit a șocat pe toată lumea. Cei doi formau un cuplu de nouă ani de zile și nimeni nu se gândea că își vor spune adio. Mai mult, mulți așteptau deja nunta și poate chiar și un copil.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu aveau planuri de nuntă! Într-un videoclip postat pe pagina lor de Instagram, Criss și Vlad și-au anunțat fanii că nu vor mai fi la pachet, însă vor rămâne prieteni și colegi pe platourile de filmare. Relația pe care au avut-o i-a maturizat și au format o legătură profundă, însă decizie de a pune punct este una bună pentru ei ca și indivizi.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu aveau planuri de nuntă! ”Propunerea a fost acceptată”

Deși susțin că se iubesc, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au precizat că este cel mai bine pentru amândoi să meargă pe drumuri separate, scrie wowbiz.ro.

”Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație  și mai mult decât atât o să ne avem spatele unui celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu. Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi”, au spus Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman pe Instagram.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu aveau planuri de nuntă! Șocul este și mai mare știind că cei doi aveau planuri de nuntă. În urmă cu doi ani, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman  au povestit în cadrul unui interviu că aveau de gând să se căsătorească în vitorul apropiat. Tododată, actorul a precizat la vremea respectivă că nu vârsta constituia un impediment pentru a ajunge în fața altarului.

”Avem proiecte de terminat, facultăți de terminat, lucruri de făcut până la nuntă și chiar ne dorim să respectăm ordinea corectă a priorităților. Toate la timpul lor! Așa cum ați zis și voi: inelul este dat, propunerea a fost acceptată. Nunta? În curând!”,  povestise Vlad Gherman cu ceva timp în urmă.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au rămas prieteni după despărțire

Chiar dacă s-au despărțit și oficial nu mai formează un cuplu, Criss și Vlad sunt în continuare prieteni și au o legătură strânsă. Cei doi își protejează spatele și își sunt alături unul altuia la bine și la greu, indiferent dacă mai există iubire sau nu.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu aveau planuri de nuntă! După nouă ani de relație, lucruri sunt ciudate între ei, mai ales că acum nu mai pot face multe din lucrurile pe care le făceau altădată. La scurt timp după ce au anunțat despărțirea, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au recunoscut că încă se iubesc.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu aveau planuri de nuntă! ”Propunerea a fost acceptată”

”Mă rog, e în continuare iubire, dar altfel. Acum ne pupăm pe obraz. E foarte ciudat”, a spus Vlad Gherman.

Cei doi actori se cunoșteau foarte bine și au ajuns să știe totul unul despre celălalt. De asemenea, cei doi tineri au dezvăluit ce defecte vedeau în partenerul lor.

”Are un defect care mă omoară. Dacă vrea să se trezească la 7 dimineața, își pune alarma la ora 6, iar de la 6.00 până la 7.00 o ține numai în snooze! Mai dormi dacă poți!”,  a spus Vlad Gherman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: