Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman își fac declarații de dragoste chiar dacă s-au despărțit. Fanii au rămas șocați

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman își fac declarații de dragoste chiar dacă s-au despărțit. Fanii au rămas șocați

GALERIE FOTO (2) Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman își fac declarații de dragoste chiar dacă s-au despărțit

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman își fac declarații de dragoste chiar dacă s-au despărțit. În urmă cu câteva ore, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat că au decis să meargă pe drumuri separate după 9 ani de relație. După ce au făcut acest anunț, cei doi actori și-au șocat din nou fanii cu alte afirmații surprinzătoare. Actorii și-au făcut declarații de dragoste chiar în fața susținătorilor lor, deși s-au despărțit!

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman își fac declarații de dragoste chiar dacă s-au despărțit. Fanii au rămas șocați

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman își fac declarații de dragoste chiar dacă s-au despărțit. Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu mai formează un cuplu, i-a șocat pe fanii acestora. Cei doi au postat un clip video pe Instagram în care își anunță fanii că au decis să meargă pe drumuri separate. Cu toate astea, Criss și Vlad au subliniat faptul că au trăit o poveste de dragoste frumoasă care a ținut 9 ani. „Toate momentele pe care le-am trăit au fost extrem de frumoase. Au fost 9 ani în care am trăit cât poate trăiesc alții într-o viață, doar că există momente, pentru că așa e în viață, nu e numai lapte și miere. Am avut și momente grele prin care am trecut, pe care am preferat să le ținem pentru noi și am lăsat să se vadă doar părțile bune, fericite și multă iubire, ceea ce a și fost”, a spus Cristina Ciobănașu pe Instagram.

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman s-au despartit

S-au despărțit, dar încă se mai iubesc!

Despărțirea celor doi i-a șocat pe apropiații și fanii lor. Însă, ceea ce i-a șocat și mai mult a fost faptul că la scurt timp după ce au anunțat că s-au despărțit, Criss și Vlad Gherman au mărturisit că încă mai au sentimente unul pentru celălalt, doar sub altă formă. „Mă rog, e în continuare iubire, dar altfel. Acum ne pupăm pe obraz. E foarte ciudat”, adăugat Vlad Gherman.

Mai mult, atât Vlad, cât și Cristina Ciobănașu au recunoscut că țin unul la celălalt, iar actorul le-a dat un sfat tinerilor îndrăgostiți. „Cea mai mare greșeală pe care poți să faci e să te uiți pe tine, să uiți că ai alte nevoi față de nevoile partenerului, că ai alte aspirații, că-ți dorești alte lucruri de la viață. O iubesc pe fata asta”, a continuat actorul.

Chiar dacă s-au despărțit, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vor continua să lucreze împreună, amândoi având aceeași pasiune pentru actorie. „Și eu pe băiatul ăsta. Și rămânem prieteni buni în continuare și colegi. O să filmăm în continuare pentru serialul „Adela” și o să prezentăm împreună. La finalul clipului, pentru a detensiona atmosfera, actrița le-a transmis un mesaj tuturor fetelor. „Fetelor, Vlad e liber acum!, iar la scurt timp cei doi au început să se amuze pe tema asta. Deși lumea era obișnuită să-i vadă la fiecare pas împreună, de acum încolo, Cris și Vlad vor urma drumuri diferite. În schimb, fanii celor doi îi vor putea urmări în serialul „Adela”, difuzat pe Antena 1, dar și în emisiunile de pe Happy, prezentate de aceștia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: