Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după 9 ani de relație. Anunțul a fost făcut de actori pe Internet

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după 9 ani de relație. Anunțul a fost făcut de actori pe Internet

GALERIE FOTO (6) Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după 9 ani de relație. Cei doi actori și-au luat prin surprindere fanii cu vestea pe care au dat-o pe rețelele de socializare. Mai exact, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au spus „adio” după 8 ani de relație. Se pare că povestea de dragoste dintre cei doi a ajuns la final.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după 9 ani de relație. Anunțul a fost făcut de actori pe Internet

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după 9 ani de relație. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au făcut un anunț șocant, luni, pe rețelele de socializare. Cei doi actori, care aveau o relație de opt ani de zile, și-au anunțat fanii că povestea lor de dragoste a ajuns la final. Atât Cristina, cât și Vlad le-au mulțumit fanilor lor pentru că i-au susținut în toți aceștia ani. „Ne bucurăm că ați fost alături de noi în această călătorie frumoasă”, a fost mesajul actriței pe Instagram.

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman s-au despartit

Cristina și Vlad au postat un filmuleț pe Instagram în care își anunțau fanii că au ales să meargă pe drumuri diferite după opt ani de relație. „Cris și cu mine ne-am despărțit„, a fost mesajul fulgerător al actorului. Pentru a nu fi o veste prea șocantă pentru susținătorii lor, Criss și Vlad au încercat să creeze o atmosferă amuzantă. „Lăsând gluma la o parte, eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate, însă rămânem prieteni„, a declarat Cristina Ciobănașu. Conform spuselor actorului, cei doi s-au gândit timp de trei săptămâni la această decizie. Mai mult, Vlad a declarat că a fost cel mai greu lucru să se despartă, dar este cel mai bine pentru amândoi să se despartă. Se pare că pandemia de coronavirus și tot ce s-a întâmplat în 2020 și-a pus amprenta asupra relației celor doi, motiv pentru care au decis să o ia pe drumuri separate. „Am avut foarte mult timp la dispoziție, în care am stat împreună și nu am mai lucrat foarte mult. Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți și că ne dorim lucruri diferite„, a mai spus Criss.

Criss: „Fetelor, Vlad este liber acum!”

Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu mai formează un cuplu, i-a șocat pe susținătorii acestora. Cei doi s-au cunoscut la realizarea serialului „Pariu cu Viața”, iar de atunci au trăit momente frumoase împreună. Criss și Vlad erau foarte tineri la acel moment, dar și-au dat seama că sunt potriviți pentru această meserie, dar și unul pentru altul. Totuși, se pare că tot această meserie a fost cea care i-a despărțit. Potrivit actriței, au lucrat atât de mult împreună și au inițiat numeroase proiecte amândoi, încât au uitat să mai fie atenți cu ei. „Cea mai mare greșeală pe care poți să o faci este să te uiți pe tine. Să uiți că ai alte nevoi față de nevoile partenerului, că ai alte aspirații de la viață. O iubesc pe fata asta!„, a mai spus Vlad în mesaj. Totodată, Criss a ținut să precizeze un detaliu extrem de surprinzător pentru toată lumea. La finalul clipului, pentru a detensiona atmosfera, Criss le anunță pe fete că Vlad este liber pentru o noua relatie. „Fetelor, Vlad e liber acum!, moment în care Vlad se uită intens la ea, după care au început să râdă amândoi. În ceea ce privește cariera, cei doi au menționat că vor fi în continuare colegi în serialul „Adela” și vor continua împreună emisiunile pe Happy.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: