Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman, îndurerat după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul a luat o decizie neașteptată

Vlad Gherman, îndurerat după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul a luat o decizie neașteptată

Vlad Gherman, îndurerat după despărțirea de Cristina Ciobănașu (1)

Vlad Gherman, îndurerat după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au dat o veste șocantă luni. Cei doi au anunțat că se despart după o relație de 9 ani. Cei doi actori au posta un clip video pe rețelele de socializare în care explică motivul despărțirii lor. La numai o zi de la anunț, Vlad Gherman a luat o decizie neașteptată.

Vlad Gherman, îndurerat după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul a luat o decizie neașteptată

Vlad Gherman, îndurerat după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format un cuplu vreme de 9 ani, fiind un adevărat exemplu pentru tinerii îndrăgostiți. Din păcate, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, anunțându-și fanii de pe rețelele de socializare că s-au despărțit. Aceștia au explicat decizia, spunând că motivul este faptul că au realizat că sunt prea diferiți și că au idealuri diferite în viață. „Ăsta o să fie un video diferit, greu de făcut și cu atât mai greu de digerat, însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre noi ați și crescut alături de noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Cris și cu mine ne-am despărțit”, au spus cei doi pe Instagram.

La scurt timp după ce au făcut anunțul, Vlad a postat un clip video pe InstaStory în cadrul căruia a făcut câteva dezvăluiri sfâșietoare. Vizibl afectat, actorul a mărturisit că trece printr-o perioadă grea, spunând că are de gând să se apuce de vlogg, pentru ca fanii săi să vadă cum o ia de la capăt. „E o perioadă foarte grea, foarte dificilă pentru amândoi. Eram conștienți că va fi o zi infernală cea prin care am trecut. Trebuia să facem lucrul ăsta, trebuia să anunțăm. Nu ar fi fost fair față de nimeni să aflați din alte locuri. Ideea e că în perioada următoare o să încercăm să ne repunem pe picioare, să ne vindecăm și să mergem înainte. Eu cel puțin vreau să mă apuc să fac un fel de vlog în care să vă arăt cum o iau de la capăt și sper să fiți alături de mine, alături de Cris”, a transmis Vlad Gherman.

Vlad Gherman, mesaj dupa despartirea de Criss
Vlad Gherman, mesaj dupa despartirea de Criss

Mesajul surprinzător postat de Cristina Ciobănașu

Cu toate că s-au despărțit, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt în continuare colegi de filmare. Astăzi, Cristina a postat și ea un mesaj în mediul online în care le spunea fanilor săi că ea și Vlad se află la filmări, având în vedere că amândoi fac parte din distribuția serialului Adela. Cert este faptul că cei doi se sprijină reciproc în aceste momente grele. Am venit la filmare, dar voiam să vă spun că am citit toate comentariile pe care le-ați lăsat la ultima postare și voiam să vă mulțumesc că mulți dintre voie ați înțeles și ați acceptat decizia noastră. Nu e o perioadă ușoară, a fost greu să luăm decizia asta și a fost cu atât mai greu să urmărim tot ce s-a întâmplat ieri în online vis a vis de anunțul nostru, dar ne suntem alături și acum și ne-am propus, tocmai pentru mulți dintre voi ați rămas cu multe semne de întrebare, să răspundem la cât mai multe dintre aceste întrebări într-o emisiune viitoare”, a declarat actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: