Redactia.ro
Home » Monden » Ce crede Fulgy despre gestul tatălui său de a-l denunța la poliție. Declarația uimitoare a mezinului Clejanilor

Ce crede Fulgy despre gestul tatălui său de a-l denunța la poliție. Declarația uimitoare a mezinului Clejanilor

Fulgy și-a spus părerea despre gestul părintelui său, Ioniță de la Clejani, de a-l denunța la Poliție. Ulterior acestei fapte, Fulgy a fost arestat și internat la Spitalul de Psihiatrie Obregia, din Capitală.

Ce crede Fulgy despre gestul tatălui său de a-l denunța la poliție. Declarația uimitoare a mezinului Clejanilor

Fulgy nu-i poartă pică tatălui său, chiar dacă l-a denunțat la poliție, în urmă cu câteva săptămâni, și a fost plasat în aresta, iar mai apoi internat la psihiatrie. Fulgy este de părere că Ioniță de la Clejani îl iubește mai mult decât propria persoană.

”Tatăl meu mă iubește mai mult decât se iubește pe el, ăsta e răspunsul meu, nu pot să mă bag în comunicatul Poliției”, a spus Fulgy la Antena Stars, scrie Spynews.

Fulgy s-a ales cu un nou dosar penal.

Nici bine nu a fost externat, căci Fulgy este iar în centrul atenției și are probleme cu legea.  Deși are permisul suspendat, Fulgy nu a ținut cont și s-a urcat la volanul mașinii sale. Asta după ce în urmă cu câteva săptămâni a iscat un întreg scandal, după ce a fost prins la volan drogat.

Fulgy vrea să doneze bani copiilor săraci

La câteva ore după ce a fost externat, Fulgy s-a filmat din mașină, spunând că are șofer personal, și a început să le ceară fanilor să acceseze o anumită funcție a live-ului său, pentru a strânge bani. Asta pentru a-i dona copiilor săraci. Pentru că nu a fost credibil, fanii nu prea i-au dat ascultare.

”Mesajele le văd pe SuperChat. Pentru că vreau să donez la o caritate, copii neajutorați. Pe mine nu mă încântă banii voștri (…) Îmi pare rău că nu donați, v-am spus ce vreau să fac cu banii. O să mai pun și eu ceva de la mine. Știți că banii nu sunt o problemă. Manichiura e făcută. Probleme financiare nu am avut și nici nu o să am, pentru că am o meserie formată de la 12 ani”, a spus Fulgy.

Totodată, Fulgy este de părere că nu a creat probleme nimănui prin gesturile sale din ultima vreme. ”Nu am pus în încurcătură pe nimeni. Mulțumesc lui Dumnezeu mă descurc și singur, îmi permit să-mi iau și țigări, mă îmbrac și frumos, am și aur la mână. Dacă merg pe stradă nu cred că le e rușine la nimeni să mă salute (…) Vreau să las în urmă, sunt foarte bine”, a mai spus fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani.

Fanii l-au asaltat cu reacții de admirație, dar și cu critici.”Fulgyyyy ma bucur ca esti bine! Ne-ai lipsit!!! Esti prea destept pentru secolul asta!! Forza Fulgy!!💪/Cel mai tare youtuber roman! Ne-a fost dor de tine, Moftuleeee!!!/Păcat de tine zauu,sper ca ti ai revenit/Da de unde sa si mai revina cauza pierduta pacat de parinti lui cate indura”, sunt câteva dintre cuvintele internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: