Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy are un nou dosar penal. Fiul Clejanilor a fost prins la volan, deși are permisul suspendat

Fulgy are un nou dosar penal. Fiul Clejanilor a fost prins la volan, deși are permisul suspendat

GALERIE FOTO (2) Fulgy are un nou dosar penal.

Fulgy are un nou dosar penal. La scurt timp după ce a fost externat de la Spitalul Obregia, Fulgy s-a ales cu un nou dosar penal. Acesta a fost surprins la volanul mașinii tatălui săi, deși autoritățile i-au suspendat carnetul de conducere după ce l-au prins sub influența substanțelor interzise.

Fulgy are un nou dosar penal. Fiul Clejanilor a fost prins la volan, deși are permisul suspendat

Fulgy are un nou dosar penal. Fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani are, din nou, probleme cu legea. Fulgy s-a urcat la volanul mașinii tatălui său, deși are permisul suspendat. Tânărul, în vârstă de 23 de ani urmează să fie audiat de oamenii legii. Potrivit Antena 3, paparazzi l-au surprins la o terasă de fițe din Capitală, unde a ieșit împreună cu tatăl său. Acesta s-a dus să mute mașina lui Ioniță de la Clejani, care era parcată în fața terasei, chiar dacă autoritățile i-au suspendat carnetul de conducere după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Ulterior, oamenii legii s-au sesizat din oficiu și au verificat și camerele de supraveghere din zonă. După ce au constatat infracțiunea, Fulgy s-a ales cu un nou dosar penal.

Fulgy prins la volan

Marți, Fulgy a fost externat de la clinica de reabilitare și a făcut prima postare pe rețelele de socializare. Acesta și-a anunțat revenirea printr-un InstaStory.”Fraților, am început și în mașină să am alarmă!”, spunea Fulgy.

Fulgy neagă că ar fi fost internat la o clinică de dezintoxicare

Într-un interviu, tânărul a negat faptul că ar fi fost internat la o clinică de reabilitare. Mai mult, acesta a mărturisit că a stat acasă să mediteze și să-și pună ordine în gânduri, pentru că nu ar mai fi suportat toate comentariile răutăcioase. Fiul Clejanilor îi sfătuiește pe tinerii dependenți de substanțele interzise să ceară ajutorul unui specialist. ”În ultimele 3 săptămâni am meditat la mine acasă, mulțumesc lui Dumnzeu că am o mamă, un tată, pot să mă destăinui. Eu am fost cu Dumnezeu înainte toată viața mea și îndrum toți oamenii care au probleme cu substanțele interizise să pună capăt, să folosească un psiholog, psihoterapeut și să se intereseze pentru că ai trei variante: ori la pușcărie, ori la spitalul de nebuni ori mori.E foarte clar că una dintre cele trei se poate întâmpla foarte ușor. Am dispărut pentru că am vrut să dispăr și cam atât. M-am retras pentru că am vrut să iau o pauză de la social media (…) În tot timpul ăsta am meditat, am stat în casă, am stat departe de social media și tot ce înseamnă, pentru că ajunsesem la un punct în care cuvântul Fulgy adunase pe net peste 60-70 mil de vizionări, nu mai făceam față la atâtea păreri, gânduri, comentarii”, a spus Fulgy în emisiunea lui Capatos.

În ultima perioadă, Fulgy a avut mai multe ieșiri necontrolate în mediul online, acuzând multe celebrități din România că ar consuma substanțe interzise. Printre acestea se numără Alex Velea și Antonia. Fulgy a avut numeroase probleme cu legea. Tânărul și-ar fi amenințat propriul tată, care ar fi luat măsuri seriose pentru a-și potoli fiul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: