Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy a călcat strâmb în prima zi de la externare! Fiul Clejanilor a condus prin oraș fără permis

Fulgy a călcat strâmb în prima zi de la externare! Fiul Clejanilor a condus prin oraș fără permis

GALERIE FOTO (2) Fulgy a călcat strâmb în prima zi de la externare! Fiul Clejanilor a condus prin oraș fără permis

Fulgy nu se potolește nici în ultimul ceas! A trecut doar o zi de la externare și fiul Clejanilor deja face ilegalități. Cum a fost surprins tânărul pe străzile din Capitală!

Fulgy a călcat strâmb în prima zi de la externare! Fiul Clejanilor a condus prin oraș fără permis

Fulgy a fost externat de o zi și nu a mai durat mult până când a fost tentat să facă ceea ce era obișnuit să facă. Astfel că, fiul cel mic al Clejanilor s-a urcat la volanul mașinii sale, chiar dacă nu mai are persmis.

Tânărul în vârstă de 23 de ani a ieșit la o terasă în Capitală, unde să sărbătorească faptul că a fost externat de la clinica unde l-au internat chiar părinții lui. Nu a fost singur, ci cu tatăl său, moment în care au putut să discute despre problemele din ultima perioadă.

Fulgy a călcat strâmb în prima zi de la externare! Fiul Clejanilor a condus prin oraș fără permis

Cei doi au ajuns acolo cu mașina lui Ioniță de la Clejani, însă momentul culminant a fost când el i-a dat cheile fiului său pentru a muta mașina parcată în fața cafenelei. Fulgy s-a îndreptat imediat la mașină, a urcat și a demarat. A mers doar 20 de metri, cât să o mute din fața terasei, fiindcă încurca. Problema nu ar fi asta, ci faptul că Fulgy are persmisul suspendat, după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzize. Imaginile cu fiul Clejanilor conducând au fost publicate exclusiv de cancan.ro.

În urmă cu o lună, Fulgy a fost oprit de polițiștii de la Rutieră în București. În urma testării cu aparatul Drugtest, agenții care l-au tras pe dreapta ar fi descoperit că artistul a consumat cannabis. A fost condus la INML, pentru recoltarea probelor biologice, dar, înainte, fiul Clejanilor a făcut o filmare pe care a publicat-o pe internet.

“Sunt «arestat»”, a fost mesajul scris de tânăr pe imagini. “În viață, trebuie să știi de toate, frate! Mă bucur că mi se întâmplă asta, ca să vă demonstrez și eu ceva la toți mafioții”, a spus Fulgy.

Fulgy vrea să doneze bani copiilor neajutorați, după ce a fost externat de la Obregia

După ce a fost externat de la Spitalul de Psihiatrie Obregia, Fulgy a făcut o serie de live-uri, pe rețelele de socializare. Într-unul dintre ele, se află în mașină, fumează detașat, spune că are șofer personal, dar și că vrea să doneze bani copiilor neajutorați. Pentru acest act de caritate, mezinul Clejanilor a apelat la ajutorul fanilor, care nu prea i-au ascultat îndemnul.

Pentru a-și duce la bun sfârșit actul de caritate, Fulgy le-a cerut fanilor să acceseze o anumită funcție a live-ului său de pe Instagram, prin care se poate aduna o sumă de bani. Totodată, Fulgy și-a spus părerea și despre ceea ce i s-a întâmplat în ultima vreme.

”Mesajele le văd pe SuperChat. Pentru că vreau să donez la o caritate, copii neajutorați. Pe mine nu mă încântă banii voștri (…) Îmi pare rău că nu donați, v-am spus ce vreau să fac cu banii. O să mai pun și eu ceva de la mine. Știți că banii nu sunt o problemă. Manichiura e făcută. Probleme financiare nu am avut și nici nu o să am, pentru că am o meserie formată de la 12 ani”, a spus Fulgy.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: