Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy vrea să doneze bani copiilor neajutorați, după ce a fost externat de la Obregia. Cere sprijinul fanilor

Fulgy vrea să doneze bani copiilor neajutorați, după ce a fost externat de la Obregia. Cere sprijinul fanilor

Fulgy

După ce a fost externat de la Spitalul de Psihiatrie Obregia, Fulgy a făcut o serie de live-uri, pe rețelele de socializare. Într-unul dintre ele, se află în mașină, fumează detașat, spune că are șofer personal, dar și că vrea să doneze bani copiilor neajutorați. Pentru acest act de caritate, mezinul Clejanilor a apelat la ajutorul fanilor, care nu prea i-au ascultat îndemnul. 

Fulgy vrea să doneze bani copiilor neajutorați, după ce a fost externat de la Obregia. Cere sprijinul fanilor

Pentru a-și duce la bun sfârșit actul de caritate, Fulgy le-a cerut fanilor să acceseze o anumită funcție a live-ului său de pe Instagram, prin care se poate aduna o sumă de bani. Totodată, Fulgy și-a spus părerea și despre ceea ce i s-a întâmplat în ultima vreme.

”Mesajele le văd pe SuperChat. Pentru că vreau să donez la o caritate, copii neajutorați. Pe mine nu mă încântă banii voștri (…) Îmi pare rău că nu donați, v-am spus ce vreau să fac cu banii. O să mai pun și eu ceva de la mine. Știți că banii nu sunt o problemă. Manichiura e făcută. Probleme financiare nu am avut și nici nu o să am, pentru că am o meserie formată de la 12 ani”, a spus Fulgy.

Fiul Clejanilor este de părere că prin scandalul drogurilor pe care l-a iscat în urmă cu câteva săptămâni, nu a încurcat pe nimeni și vrea să dea totul uitării. ”Sunt foarte bine” a mai menționat el.

”Nu am pus în încurcătură pe nimeni. Mulțumesc lui Dumnezeu mă descurc și singur, îmi permit să-mi iau și țigări, mă îmbrac și frumos, am și aur la mână. Dacă merg pe stradă nu cred că le e rușine la nimeni să mă salute (…) Vreau să las în urmă, sunt foarte bine”, a mai spus fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani.

Fulgy vrea să dea lovitura cu emisiunea sa online: ”Mă tot gândesc să-l chem pe Abi Talent”

În privința emisiunii sale online, Fulgy a mărturisit că va invita nume notorii și prestigioase din muzică. Abi Talent ar fi unul dintre ele.

”Urmează emisiuni frumoase pentru voi, pentru toată lumea. Invitați pe măsură. Vă aduc muzică bună și mă tot gândesc să-l chem pe Abi Talent la Moft Tv. Nu am vorbit nimic sigur, dar cred că nu m-ar refuza Abi. Nu mă refuză Giovani Becali, dar Abi Talent. Chiar mi-aș dori să-l cunosc personal pe Abi Talent în emisiunea mea”, a mai precizat Fulgy.

Cum au reacționat fanii lui Fulgy după externarea acestuia

Fulgy a fost asaltat cu valuri de reacții pro și contra din partea fanilor, în mediul online. Pe canalul său de youtube apar comentarii precum: ”Fulgyyyy ma bucur ca esti bine! Ne-ai lipsit!!! Esti prea destept pentru secolul asta!! Forza Fulgy!!💪/Cel mai tare youtuber roman! Ne-a fost dor de tine, Moftuleeee!!!/Păcat de tine zauu,sper ca ti ai revenit/Da de unde sa si mai revina cauza pierduta pacat de parinti lui cate indura”, sunt câteva dintre cuvintele internauților.

Fulgy ar fi fost externat de la Spitalul Obregia după ce el ar fi cerut acest lucru, din cauză că nu-i plăcea tratamentul care i se aplica. Concret, ar fi refuzat terapia religioasă, iar tatăl lui, Ioniță, ar fi venit să-l ia acasă. Reamintim că Fulgy a ajuns internat la Spitalul Obregia după ce a consumat droguri și chiar el a recunoscut acest lucru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: