Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy de la Clejani l-a bruscat pe soțul Narcisei, Yoannes în văzul tuturor. Care a fost motivul

Fulgy de la Clejani l-a bruscat pe soțul Narcisei, Yoannes în văzul tuturor. Care a fost motivul

Fulgy de la Clejani și Yoannes, soțul Narcisei, aproape s-au luat la trântă în fața unei benzinării. Totul a fost înregistrat. Filmulețul a strâns zeci de mii de vizionări pe rețelele sociale. Care a fost motivul gestului lui Fulgy de la Clejani.

De ce Fulgy l-a bruscat pe Yoannes

Se pare că acest conflict dintre Fulgy și Yoannes a fost doar un pamflet, doarece în realitate cei doi sunt prieteni. Fulgy și Yoannes au încercat să reconstituie o filmare cu un moment amuzant prin care Fulgy a trecut. Este vorba despre incidentul pe care fiul Clejanilor l-a avut la intrarea într-o sală de jocuri, când unul dintre bodyguarzi l-a bruscat.

În filmare se vede cum Fulgy îl împinge pe Yoannes, dar contextul este total schimbat deoarece acesta îl îndeamnă pe Yoannes să se întoarcă acasă la Narcisa și să se împace cu ea.

Dacă nu te împaci cu Narcisa… împacă-te, bă, cu Narcisa!„, se aude spunând Fulgy în filmulețul publicat pe rețelele sociale.

Narcisa și Yoannes s-au despărțit din nou

Conform ultimelor informații din presă Narcisa și Yoannes nu mai formează un cuplu de câteva zile. Cei doi au trecut printr-o perioadă plină de împăcări și despărțiri printre care au avut certuri în mediul online. Yoannes a mărturisit de această dată că despărțirea este una definitvă.

Eu v-am spus o dată, de câte ori să vă mai spun? Am mai încercat, dar nu se mai poate. Ne-am răcit unul de celălalt. Așa cred.„, a fost mesajul publicat de Yoannes.

Indiciul care confirmă despărțirea celor doi este faptul că Yoannes este plecat în vacanță, iar Narcisa se află într-un turneu prin țară alături de o bună prietenă de a sa.

Poliția i-a deschis un nou dosar penal lui Fulgy de la Clejani

Situația fiului Clejnailor se complică la scurt timp după revenirea acestuia acasă. Poliția a trimis deja un comunicat de presă prin care anunță faptul că într-adevăr i s-a deschis un nou dosar de circulare pe drumurile publice fără permis de conducere. Conform Codului Penal în vigoare, pentru noua ispravă făcută de Fulgy, acesta riscă închisoare de la 6 luni la 3 ani sau amendă.

În data de 30.06.2021, Brigada Rutieră s-a sesizat din oficiu, în urma unui material de presă, cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 23 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din Sectorul 3, în timp ce se afla în perioada în care, conform legii, nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză este cercetată într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive, aflat în instrumentarea polițiștilor din cadrul Brigăzii Rutiere din data de 30.05.2021 „,a fost comunicatul Brigăzii Rutiere București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: