Redactia.ro
Home » Monden » Narcisa și Yoannes s-au despărțit din nou! Cine a făcut anunțul și ce au declarat cei doi

Narcisa și Yoannes s-au despărțit din nou! Cine a făcut anunțul și ce au declarat cei doi

O nouă despărțire în showbizul românesc! Narcisa și Yoannes au luat-o pe drumuri separate din nou și se pare că această decizie va fi una definitivă, dacă ar fi să ne luăm după declarațiile celor doi.

Narcisa și Yoannes și-au încheiat povestea de iubire

La începutul acestui an, Narcisa și Yoannes și-au luat adio din cauza faptului că artista a fost înșelată. Cu toate că vina era a lui Yoannes, Narcisa nu a putut sta fără soțul ei și a venit la mai multe emisiuni în care a declarat că ea nu poate sta fără soțul ei și l-a rugat cu lacrimi în cohi să se întoarcă acasă. Circul dintre cei doi, care a luat mare amploare în mediul online, a durat destul de mult. Spre fericirea fanilor care își doreau să fie la curent cu tot ce se întâmplă în viața celor doi, tot scandalul dintre cei doi a avut loc prin replici pe rețelele sociale în văzul tuturor. Zeci de instastory-uri au curs în perioada despărțirii.

De această dată, Yoannes a organizat o secțiune cu întrebări pe pagina sa de instagram unde a fost întrebat de către un internaut dacă mai formează un cuplu cu mama copiilor săi. Acesta a răspuns că cei doi s-au despărțit din nou și că de această dată este definitiv.

Eu v-am spus o dată, de câte ori să vă mai spun? Am mai încercat, dar nu se mai poate. Ne-am răcit unul de celălalt. Așa cred.„, a fost mesajul publicat de Yoannes.

Indiciul care confirmă despărțirea celor doi este faptul că Yoannes este plecat în vacanță, iar Narcisa se află într-un turneu prin țară alături de o bună prietenă de a sa.

Ce declarau cei doi la ultima despărțire

S-a lăsat cus cântei în luna februarie a acestui an când Narcisa și Yoannes au trecut prin prima despărțire. Aceștia și-au aruncat vorbe grele în mediul online. Yoannes a fost cel care a fost mai vocal în dezvăluiri din interiorul scandalului, publicând zilnic ce se petrece între cei doi.

„Relația mea cu Narcisa s-a încheiat. O sa avem o relație strict profesională. Nu suntem nici primii, nici ultimii care se despart. O sa ma ocup în continuare de imaginea ei cum o fac de atâția ani că dacă nu eram eu canta tot în parc la Botoșani și de formație bineînțeles (Yoanne’s kings). Am rămas buni prieteni, o sa ne creștem copiii la cel mai frumos mod posibil. Doar că nu mai locuim împreuna.. (…)Narcisa, fosta mea soție, nu mai posta din astea, că e urât… Nu știi tu din-astea dacă te-am luat de pe străzi și te-am făcut doamnă. Vrei și tu ceartă? Te respect că ești mama la copii (sic!, n.red.), în rest ești o infe@$ă photoshopată.„, declara Yoannes cu câteva luni în urmă.

După ce Yoannes a șters pe jos cu Narcisa jignind-o în repetate rânduri în mediul online, cei doi au sfârșit tot împreună, dar se pare că nu pentru mult timp.

Te iubesc, Zeul meu!„, declara Narcisa după împăcarea cu Yoannes de la începutul anului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: