Redactia.ro
Home » Monden » Yoannes a înșelat-o pe Narcisa Moisa! Ce a declarat manelistul: ”Aveam pe altcineva…”

Yoannes a înșelat-o pe Narcisa Moisa! Ce a declarat manelistul: ”Aveam pe altcineva…”

GALERIE FOTO (2) Yoannes a înșelat-o pe Narcisa Moisa! Ce a declarat manelistul: ”Aveam pe altcineva...”

Relația dintre Yoannes și Narcisa Moisa întâmpină probleme în ultima perioadă. Cei doi artiști au postat un anunț în care declarau că divorțează, însă lucrurile s-au calmat. Acum ies la iveală detalii despre relația lor, aflându-se că Yoannes a înșelat-o pe Narcisa. 

Yoannes a înșelat-o pe Narcisa Moisa

Cuplul Yoannes-Narcisa Moisa nu a trecut printr-o perioadă prea bună în ultimul timp. Inițial, cei doi artiști au postat un anunț în care declarau faptul că vor să divorțeze. La scurt timp, lucrurile s-au mai calmat între ei și au decis să dea uitării supărările și să meargă mai departe, împreună, ca până acum.

Însă, după ce a intrat în conflict cu Tzanca Uraganu, manelistul face o dezvăluire șocantă! Se pare că Yoannes a anunțat pe contul său de socializare faptul că el și Regina Maneliștilor au decis să meargă pe drumuri diferite.

Ceea ce a surprins pe toată lumea a fost faptul că, în urmă scurt timp, impresarul a scris un mesaj șocant pe Instagram. Mai exact, printre mai multe acuzații aduse colegului său de breaslă, soțul Narcisei a scris faptul că s-au despărțit, pentru că el oricum era într-o relație, deși declarase faptul că Tzanca ar fi vinovat data aceasta pentru despărțire.

Yoannes a înșelat-o pe Narcisa Moisa! Ce a declarat manelistul: ”Aveam pe altcineva...”

”Banii de tot zice el de la șofer i-am luat în timp ce vorbea cu mine prin mesaje și credea că e Narcisa. Eu oricum știți că am luat decizia de mult să mă despart de Narcisa, nu din cauza lui Tzanca. Chiar a fost pe bune, aveam pe altcineva…”, a scris Yoannes pe contul său de Instagram.

Yoannes a plecat din țară după despărțirea de Narcisa Moisa

Când totul părea a fi roz și bine, Yoannes a anunțat că se desparte din nou de Narcis Moisa. Acum, o nouă veste vine ca un șoc în scandalul momentului! Artistul a plecat din țară după despărțirea de ”Regina Manelelor”.

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Yoannes și Narcisa Moisa au decis să o ia din nou pe drumuri separate. Artistul a fost cel care a anunțat separarea de mama copiilor săi pe rețelele de socializare, susținând că între el și ea va fi o relație strict profesională și nimic mai mult. De asemenea, Yoannes a luat această decizie în urma scandalului cu Tzancă Uraganu și a declarațiilor grave pe care aceștia le-au lansat unul la adresa celuilalt.

Recent, artistul a postat mai multe filmulețe din avion, însoțite de un mesaj surprinzător. ”În drum spre fericire”, a scris Yoannes, semn că este mai pregătit ca niciodată să înceapă o nouă viață.

Tot pe contul de Instagram, acesta a postat mai multe mesaje pentru domnișoarele care îl urmăresc și le-a dat ”undă verde” la inima lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: