Redactia.ro
Home » Monden » Scandal monstruos între Narcisa Moisă și soțul său. Manelista a cedat psihic după ce bărbatul s-a afișat cu amanta

Scandal monstruos între Narcisa Moisă și soțul său. Manelista a cedat psihic după ce bărbatul s-a afișat cu amanta

GALERIE FOTO (6) Scandal monstruos între Narcisa Moisă și soțul său

Scandal monstruos între Narcisa Moisă și soțul său. Narcisa Moisă și Yoannes formau în urmă cu câteva luni unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, dar se pare că povestea lor de dragoste s-a sfârșit. Cu toate că au doi copii minunați împreună, Narcisa și Yoannes au ajuns la cuțite.

Scandal monstruos între Narcisa Moisă și soțul său. Manelista a cedat psihic după ce bărbatul s-a afișat cu amanta

Scandal monstruos între Narcisa Moisă și soțul său. Narcisa Moisă a adus pe lume doi copii, Kevin Ionuț și Devis, pe care îi are împreună cu Yoannes. Dar fericirea pe care o afișau de fiecare dată se pare că nu mai există, după ce, Narcisa a aflat, de curând că soțul său o înșeală. Pentru că nu este o persoană care să accepte astfel de lucruri, Narcisa a decis să publice infidelitate soțului său și de a-l umili în spațiul online. Zilele trecute, manelista a publicat un filmuleț cu fostul ei soț în timp ce acesta își făcea de cap cu o femeie. Mai exact, Yoannes apare în pat alături de altă femie pe care artista o descrie ca fiind amanta soțului ei de mai bine de un an și jumătate. Din imaginile publicate de Wowbiz.ro, se poate observa că Yoannes și amanta sa au parte de momente fierbinți, cei doi fiind extrem de intimi.

Mai mult, soțul Narcisei și amanta se sărută, fiind cel mai probabil goi, sub cearșaf. La scurt timp după ce imaginile au fost publicate, Yoannes a reacționat imediat. ”Narcisa, fosta mea soție, nu mai posta din astea, că e urât… Nu știi tu din-astea dacă te-am luat de pe străzi și te-am făcut doamnă. Vrei și tu ceartă? Te respect că ești mama la copii (sic!, n.red.), în rest ești o infe@$ă photoshopată”,a scris Yoannes pe contul său de socializare.

Astfel, artistul a claritficat faptul că între el și soția sa lucrurile nu mai pot fi rezolvate. ”Narcisa s-a supărat îngrozitor după ce a aflat că Yoannes are amantă. De aceea s-au și despărțit, nici nu mai vrea să audă de el. Se gândește chiar dacă să îl mai lase să își vadă copiii”, a declarat un apropiat al Narcisei.

Narcisa Moisă și Yoannes au doi copii împreună

În urmă cu doi ani, în familia Narcisei venea pe lume un nou membru. Este vorba despre băiatul său, Kevin Ionuț, cel de-al doilea copil al lor. Narcisa Moisă a devenit cunoscută după ce a colaborat cu unii dintre cei mai buni maneliști din România, iar printre ei se numără și Florin Salam. În urmă cu câțiva ani, Narcisa era o femeie cu forme, iar acest lucru o deranja foarte mult pentru că nu putea să mai îmbrace orice ținută își dorea pe scenă.

Așa că, fără să mai stea pe gânduri, a apelat la cea mai simplă formă de a scăpa de kilogramele în plus. Narcisa Moisă și-a făcut operație de micșorare a stomacului, iar după ce s-a transformat total, manelista a devenit o adevărată bombă sexy. Narcisa a slăbit într-un an, mai mult de 30 de kilograme, iar acum este extrem de mândră de ea pentru că poate să îmbrace orice rochie își dorrește.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: