Redactia.ro
Home » Știri » Ce crede Gigi Becali despre invazia lui Putin: „Mie nu mi-e frică de război”. Patronul FCSB recunoaște însă că îi e teamă de Vladimir Putin

Ce crede Gigi Becali despre invazia lui Putin: „Mie nu mi-e frică de război”. Patronul FCSB recunoaște însă că îi e teamă de Vladimir Putin

Ce pensie ia Gigi Becali de la statul român? Milionarul încasează bani frumoși pentru perioada petrecută în Parlamentul European
Gigi Becali rămâne la fel de credincios. Patronul FCSB spune că nu se teme de război, pentru că își pune toată încrederea în Hristos. 

Gigi Becali: „Mie nu mie-e frică de război”

Gigi Becali și-a spus din nou părerea despre invazia lui Putin. Patronul FCSB nu se teme de război, a precizat chiar el. 
„Mie nu mi-e frică de război, pentru că nu mă iau nici după Zelenski, nici după Putin. Eu mă iau doar după Hristos, care spune că războaie vor fi, dar nu va fi sfârşitul. Nimeni nu va da nucleara, că de nucleară ne temem. De ce să ne fie frică de război, când ruşii n-au reuşit să doboare un oraş, Kievul? Cum să doboare Europa, care e apărată de NATO?”, a declarat Gigi Becali la România TV.
Mai mult, omul de afaceri a explicat de ce Rusia a început războiul şi s-a arătat convins că Vladimir Putin, dacă vrea, poate cuceri şi Moldova, în doar câteva ore.
„Războiul ăsta e un fleac, pentru ucraineni e mai grav. Noi câştigăm de pe urma acestui război. Moldova nu e a noastră, Putin, dacă vrea, o ia în două ore.”, a mai spus Becali.

Patronul FCSB recunoaște că e speriat de Putin: „Aș lua-o la fugă dacă m-aș întâlni cu el!”

 

Deși spune că nu îi e frică de război, patronul FCSB recunoaște că de Vladimir Putin ar fi speriat.

„Eu de Putin nu vorbesc prea mult, că mi-e frică. Eu ştiu aşa, orice bătaie e pe bani. Războiul ăsta e pentru bani, eu aşa cred, pentru bogăţiile Ucrainei. Nu-l mai puneţi în poză, că mi-e frică de el. Eu o iau la fugă, dacă m-aş întâlni cu el. La palat, am un buncăr placat cu plumb”, a spus Becali la România TV.

Gigi Becali, gest uriaș pentru Dinamo Kiev

 

Patronul FCSB n-a ezitat să sară în ajutorul refugiaților ucraineni care fug din calea războiului declanșat de Rusia în țara vecină. Gigi Becali a pus „la bătaie” inclusiv baza sportivă din Berceni pentru adăpostirea a sute de oameni năpăstuiți de soartă. Gigi Becali a decis să ajute și echipa de tineret a clubului unde antrenează Mircea Lucescu și care ar trebui să joace în optimile de finală ale Youth League.

Becali le-a pus la dispoziţie celor  de la Dinamo Kiev baza din Berceni pentru a pregăti partida din Youth League Dinamo Kiev U19 urmează să joace în optimile de finală ale competiției cu Sporting Lisabona.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: