Redactia.ro
Home » Horoscop » Ce culoare de ojă ți se potrivește în funcție de zodie

Ce culoare de ojă ți se potrivește în funcție de zodie

Ce culoare de ojă ți se potrivește în funcție de zodie

Te-ai gândit vreodată ce culoare de ojă ți se potrivește în funcție de zodie, de fapt? Află acum ce sfaturi îți dă un astrolog în legătură cu nuanțele pe care trebuie să le porți conform zilei în care te-ai născut.

Potrivit lui Inbaal Honigman din Londra, Gemenilor li se potrivește un galben solar, în timp ce Racii pot să aleagă nuanțe inspirate de povestea în care Mica Sirenă este personajul principal. Pe de cealaltă parte, Vărsătorii și Săgetătorii se distrează cu nuanțe de roz care amintesc de Barbie.

Ce culoare de ojă ți se potrivește în funcție de zodie?

Zodia Berbec

Culoarea potrivită este Jelly Red, adică acel roșu intens pe care îl are jeleul. Este un nativ recunoscut pentru că este foarte activ și foarte direct în general, așa că are nevoie de o nuanță puternică. Mai mult decât atât, această zodie stă sub protecția planetei Marte, poreclită „Planeta Roșie”, încă un semn că această culoare îi guvernează viața.

Zodia Taur

Culoarea potrivită este Summer Sand, adică o nuanță de galben puțin roșiatic, care amintește de o plajă superbă și de căldura verii. Zodie de pământ, Taurul este foarte strâns legat de tot ceea ce are legătură cu acest material sau altele asemănătoare. Este o nuanță elegantă, cu care nu dă greș niciodată.

Zodia Gemeni

Culoarea potrivită este Sunny Yellow, adică acel galben solar, perfect pentru un nativ căruia îi place să se distreze mult și să fie în centrul atenției. Este o zodie haotică, dar care poate fi și dulce în relația cu ceilalți, așa că această nuanță este alegerea perfectă când vine vorba despre ojă.

Zodia Rac

Culoarea potrivită este Metallic Blue, adică un albastru metalic. Zodie de apă, Racii adoră toate variantele de albastru și le place să experimenteze des cu zone estetice diferite. Le place să facă lucruri pentru ceilalți și să îi înveselească. Sunt buni ascultători și firi emotive. De asemenea, albastru este considerată și culoarea comunicării, așa că o varianță îndrăzneață metalică este exact ceea ce au nevoie.

Zodia Leu

Culoarea potrivită este Peach, adică un rozaliu roșiatic ce amintește de o piersică bine coaptă. Leii conduc întotdeauna atunci când vine vorba despre trendurile noi, așa că nu fac excepție de la regulă nici când vine vorba despre nuanțele potrivite pentru ojă.

Zodia Fecioară

Culoarea potrivită este roșu clasic. Fecioarelor le place să experimenteze, dar să fie și practici. Se gândesc întâi la utilitatea și confortul unui anumit lucru, înainte să analizeze și modul în care arată. Pot să fie și un nativ pasional atunci când sunt influențați de planeta Marte, așa că le stă perfect cu o ojă roșie.

Ce semnificație au nuanțele unghiilor pentru zodia ta?

Zodia Balanță

Culoarea potrivită este movul liliac. Balanța este cea mai elegantă zodie din horoscop. Preferă un look simplu, elegant și fresh. Chiar dacă de obicei apelează la o manichiură franțuzească, atunci când aleg o singură culoare apelează la nuanța acestor flori minunate.

Zodia Scorpion

Culoarea potrivită este verde smarald. Chiar dacă este o zodie de apă, Scorpionului îi plac schimbările și adoră să încerce lucruri noi, pe care puțini le fac. Așteaptă ca cei din jur să observe ce fac și să îi laude. În plus, această nuanță de verde amintește de culoarea banilor, care sunt foarte importanți pentru acest nativ.

Zodia Săgetător

Culoarea potrivită este magenta sau roșu-purpuriu, așa cum mai este cunoscută. Săgetătorii sunt sălbatici, adoră libertatea și nu se lasă deloc ușor „îmblânziți” de cei din jurul lor. Le place să trăiască după propriile reguli când vine vorba despre viață, dragoste și stil. Stau sub semnul planetei Jupiter, așa că au totuși și o urmă de clasic în personalitatea lor.

Zodia Capricorn

Culoarea potrivită este argintiu. Acest nativ este recunoscut pentru gusturile lui sofisticate și stilate. Apreciază calitatea și finețea, adoră să cheltuie mulți bani și să se bucure de lux alături de persoane cu același tip de personalitate. Îi place aventura, așa că poate să fie îndrăzneț când vine vorba despre ojă.

Zodia Vărsător

Culoarea potrivită este Bubblegum Pink, adică nuanțe jucăușe de roz, care par scoase direct din filmul Barbie. Tot semn de apă ca Racul, dar nu este o fire atât de serioasă. Vărsătorii ies mereu în evidență datorită unei personalități mult mai extrovertite față de alte semne ale zodiacului, dar și datorită spiritului creativ de care dau dovadă. Sunt calmi, loiali și le place să asculte de ceea ce le spune inima, potrivit Daily Mail.

Zodia Pești

Culoarea potrivită este orice nuanță neon. Deși sunt firi sensibile, Peștilor le place și distracția. Sunt visători și adoră să adopte trenduri noi. Preferă să își petreacă timpul într-un grup, fiind foarte sociabili, romantici și calzi. Pentru ei, nuanțele neon reprezintă speranța și viitorul, dar și lumea viselor și a îndrăznelii.

Sursă foto: Colaj Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: