Redactia.ro
Home » Horoscop » Cele mai narcisiste zodii. Top 3 nativi de care trebuie să fugi mâncând pământul

Cele mai narcisiste zodii. Top 3 nativi de care trebuie să fugi mâncând pământul

Cele mai narcisiste zodii. Top 3 nativi de care trebuie să fugi mâncând pământul

Vrei să afli care sunt, de fapt, cele mai narcisiste zodii? Astăzi îți prezentăm topul celor 3 nativi de care trebuie neapărat să fugi mâncând pământul. Ei se pun mereu pe primul plan, cerșesc atenția celor din jur și vor să fie doar în lumina reflectoarelor. 

Acești trei nativi ocupă primele locuri în topul zodiilor narcisiste. Trebuie să te ferești de ei dacă vrei să ai parte de liniște. Nu o fac neapărat din pură răutate, dar acesta este felul lor de a fi. Aceste trăsături egoiste de personalitate le aduc și multe deservicii în relația cu ceilalți.

Care sunt cele mai narcisiste zodii?

În topul zodiilor narcisiste se află o zodie de foc, una de pământ și o zodie de aer.

Zodia Leu (23 iulie – 22 august)

Acest nativ este condus de Soare, cel în jurul căruia se rotesc planetele. Și lui îi place să se afle mereu în centrul atenției și au o părere foarte bună despre sine. Au o încredere debordantă în forțele proprii. În relațiile cu ceilalți, te fac să te simți de-a dreptul onorat dacă te iubesc și trebuie să îți permită ei să îi iubești la rândul tău.

Atunci când sunt într-o stare bună pot să lege relații strânse cu persoanele apropiate, dar atunci când au o stare proastă sau au ego-ul rănit, pot să devină foarte răzbunători. Atunci când cad din punct de vedere emoțional, niciun fel de laudă, validare sau dragoste nu îi ajută dacă nu reușesc singuri să se stabilizeze.

Leii pot să devină foarte periculoși când își doresc ceva anume. Sunt capabili de orice și chiar au impresia adesea că sunt mai buni decât cei din jurul lor.

Zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Acest nativ este condus de planeta Saturn. Sunt încăpățânați, vor să atingă excelența și țintesc mereu sus. Știu că nu este ușor să ajungă în top, dar încearcă mereu să facă asta. Îi respectă doar pe cei din jurul lor care gândesc la fel în privința succesului. Această dorință arzătoare a lor îi face adesea să se gândească doar la ei, doar la dorințele lor personale.

Au un deficit de empatie și pot da dovadă de lipsă de scrupule când vor să își îndeplinească un țel. Sunt în stare să se lupte cu oricine ca să meargă mai departe, conform NY Post. Capricornii priveste relațiile interumane drept o tranzacție. Dacă nu le ești de folos, te îndepărtează din viața lor fără remușcări.

Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Acești nativi sunt conduși de planetele Uranus și Saturn. Vărsătorii tind să se laude cu sacrificiile pe care le fac de dragul visurilor lor. Caută mereu independența și tind să se implice personal în orice au de făcut, poate chiar prea mult. Cred că tu ai nevoie de ei în viața ta și dacă nu este așa, te desconsideră. Sunt obiectivi în general și au idei progresiste, dar sunt detașați de emoții. Unii dintre acești nativi nu pot să dea dovadă de empatie sau să proceseze emoțiile într-un mod sănătos.

Ei nu reușesc să își separe propriile interese de sentimentele pe care le nutresc pentru ceilalți. Nu pot controla acest lucru, așa că au tendința să se creadă superiori celor cu care intră în contact. Nu vor să accepte că sunt doar speciali, ci cred că sunt deasupra tuturor datorită originalității de care dau dovadă. Își ridică adesea ziduri emoționale pe care este foarte greu să le dărâmi și să ajungi să îi cunoști cu adevărat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: