Redactia.ro
Home » Monden » Ce decizie a lua Bursucu după ce a fost la un pas de despărțire de iubita lui. Se întâmplă după 11 ani

Ce decizie a lua Bursucu după ce a fost la un pas de despărțire de iubita lui. Se întâmplă după 11 ani

Bursucu se însoară. În sfârşit! După 11 ani de relaţie cu Andreea, mama fetei lui, femeia de care a fost la un pas să se despartă.

Cei doi au împreună o fetiță, pe Anays, dar o cresc și pe Alessia, fiica ei dintr-o altă relație. Conform lui Adiță Voicu, ei se pregătesc în curând de nuntă.

Bursucu se însoară în octombrie

Invitat în emisiunea online, „Fiță cu Adiță”, alături de Jean de la Craiova, Bursucu (35 de ani) a fost dat de gol în privința nunții cu Andreea, pe care a tot amânat-o până acum, scrie Click. Conform fostului fotbalist, Bursucu se căsătorește în octombrie cu Andreea.

În toamnă, în octombrie, a nostru se însoară!”, a fost anunțul făcut de Adiță Voicu. Data evenimentului este 14 octombrie. Anul trecut, Bursucu recunoștea că în 2023 ar putea avea loc nunta lui.

„E posibil în anul 2023 să mă însor.  E posibil. Nu știu exact. Deci, întrebarea care se pune la final de an este: se însoară sau nu Bursucu în anul 2023? Îți spun că am dat inelul”, a declarat Bursucu.

Au fost la un pas să se despartă

În urmă cu ceva vreme, Bursucu mărturisea că a avut probleme cu gelozia și a apelat la psiholog pentru a scăpa de această problemă. El a fost la un pas de despărțire din cauza geloziei excesive:

„Din fericire, da, am rezolvat. Psihologul ajută să înțelegi mecanismele acestei emoții care nu face bine unei relații dacă este manifestată excesiv.

Este adevărat că mai există gelozie, în limite normale, specifică unei relații în care există sentimente de iubire, dar am scăpat de gelozia bolnăvicioasă. Le recomand tuturor celor care simt că nu mai au control să meargă la psiholog”.

Viitoarea soţiei a prezentatorului de la Kanal D locuiește în Constanța alături de cele două fete, iar prezentatorul este nevoit să fie în Capitală pentru proiectele pe care le are. Atunci când i se face dor, el își sună fetele pe video call.

După 10 ani, nimic nu mai poate fi greu, aproape că mașina merge singură. M-am obișnuit cu traseul. Când nu pot fi la Constanța, există aplicații video, mulțumesc lui Dumnezeu că trăim în era tehnologiei.

Așa că vorbim exclusiv pe video call, ne vedem zilnic. În cazul în care mi se face atât de dor, mă urc în mașină și mă duc până la Constanța, le văd și mă întorc dimineață în București”, a zis Bursucu.

Alessia a împlinit 17 ani pe 12 decembrie 2022 și se înțelege foarte bine cu tatăl ei vitreg. Bursucu a povestit că fata sa vitregă l-a ajutat foarte mult în rolul de tată, astfel că atunci când a venit pe lume Anays, el a știut cum să se comporte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: