Redactia.ro
Home » Știri » Ce decizie au luat Harry și Meghan după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Ce decizie au luat Harry și Meghan după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Ducele și ducesa de Sussex  au luat o hotărâre care cu siguranță îi întristează pe britanici. Iată detaliile!

Ducii de Sussex s-au întors în California

După ce și-au făcut simțită prezența, la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Ducii de Sussex părăsesc Marea Britanie pentru a se întoarce la copii lor, în California, unde au decis să locuiască, din anul 2021, în urma deciziei de a nu mai fi membrii activi în Familia Regală.

Cuplul ar fi zburat marți, 20 septembrie, de la Londra Heathrow spre California, la o zi după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, potrivit hellomagazine.com.

Perechea a sosit pe teritoriul britanic în dimineața zilei de sâmbătă, 3 septembrie, pentru ceea ce trebuia să fie o scurtă călătorie pentru a vizita mai multe organizații de caritate. După 17 zile departe de casă, Harry și Meghan ar fi fost foarte nerăbdători să se întoarcă la cei doi copii ai lor, Archie de 3 ani, și Lilibet de 1 anișor, motiv pentru care au plecat imediat după înmormântare.

În timpul șederii prelungite, Harry și Meghan s-au reîntâlnit cu mai mulți membri ai familiei regale, inclusiv cu noii prinți și prințese de Wales.

Meghan Markle a izbucnit în lacrimi în timpul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este condusă astăzi pe ultimul său drum. Înmormântarea va avea loc astăzi, la ora 19:30 (21:30, ora României), în cadrul unei ceremonii private, în capela St. George a Castelului Windsor, la finalul ceremoniilor funerare de stat organizate dimineața, la Westminster Abbey din Londra. Regina va fi înmormântată în cripta Capelei Saint George din Windsor, alături de soțul său, ducele de Edinburgh, care a murit anul trecut.

Ducesa de Sussex a fost surprinsă extrem de copleșită de emoții în urma slujbei de la Westminster Abbey. Aceasta a vărsat lacrimi la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, mai exact în momentul în care coșciugul a fost scos din Catedrală. Ducesa de Sussex a participat la slujbă alături de soțul ei, Prințul Harry, nepotul Reginei Elisabeta a II-a.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: