Redactia.ro
Home » Monden » Ce declarație i-a făcut George Burcea iubitei sale, Viviana Sposub: „Ești drogul meu neinterzis”

Ce declarație i-a făcut George Burcea iubitei sale, Viviana Sposub: „Ești drogul meu neinterzis”

George Burcea și Viviana Sposub

Nu mai e un secret că fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea, este într-o relație cu Viviana Sposub. Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile emisiunii ”Ferma Orășeni vs. Săteni” și au format imediat un cuplu. Acum, după ce filmările s-au încheiat, cei doi au petrecut mai mult timp împreună și au legat o poveste frumoasă de dragoste.

George Burcea, declarație de dragoste pentru Viviana Sposub

George Burcea este îndrăgostit până peste cap de frumoasa Viviana, dovadă fiind declarația de dragoste pe care a făcut-o publică pa pagina lui de Instagram. George Burcea a urcat atât pe Story-ul Instagramului, dar și pe cel al Facebook-ului o poză în care apare Viviana Sposub privind un apus superb de pe acoperiș.

Fostul soț al Andreei Bălan a ales una dintre melodiile lansate de Connect-R în colaborare cu Nane, respectiv “Drogul Meu Neinterzis”. Mulți dintre fanii celor doi iubiți care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Orășeni vs săteni” sunt de părere că versurile single-ului vorbesc povestea lor de dragoste, potrivit Cancan.

Fanii l-au taxat imediat pe actor pentru declarație

Fanii actorului George Burcea știu ce trecut tumultos a avut acesta, mai ales că nu de mult fostul soț al Andreei Bălan a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. Cei mai mulți au făcut legătura dintre Viviana și perioada lui haotică din timpul divorțului de mama copiilor.

Versurile vorbesc despre o comparație între iubire și droguri. “Noi suntem droguri / Nici măcar nu ne placem, dar ne place ce facem / Noi suntem droguri / Nici măcar nu vorbim, de ce să vorbim că deja ne simțim / Droguri /  Tu și cu mine, facem un rău care ne face bine / Uuu… și nici legea firii nu poate să pună cătușe iubirii” sunt primele versuri ale melodiei la care Connect-R a lucrat împreună cu Nane. Iar refrenul sună astfel: “Faci tu ceva ce-mi place mie / Faci tu ceva de nu-ți rezist / Tu ești si rău, dar ești și bine / Ești drogul meu neinterzis /Ești cel mai dulce compromis!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: