Redactia.ro
Home » Monden » Ce dietă a folosit Nicoleta Luciu ca să scape de kilogramele în plus. Ușor și rapid

Ce dietă a folosit Nicoleta Luciu ca să scape de kilogramele în plus. Ușor și rapid

Nicoleta Luciu la 41 de ani

Nicoleta Luciu locuiești de câțiva ani alături de familia ei în Miercurea Ciuc, unde este foarte preocupată de cei patru micuți ai ei. Aceasta a dezvăluit ce a făcut ea de fapt ca să slăbească după naștere, deoarece nu este ușor să scapi de kilogramele în plus. Iată dieta care a avut succes pentru vedetă!

Nicoleta luciu, despre regim

Nicoleta luciu a povestit că a pus peste 30 kg după naștere și că a reușit să dea jos kilogramele în plus cu o dietă personalizată pe care ales să o și dezvăluie pentru celelalte femei care trec prin naștere, dar și pentru cine dorește să scape de surplusul de kilograme. 

„Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 1’75. Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc”, a precizat vedeta, conform retetesivedete.ro.

Ce mănâncă Nicoleta Luciu de zi cu zi. Dieta vedetei

Nicoleta Luciu a detaliat și explicat exact în ce constă dieta pe care ea o ține și cum funcționează: 

„E nevoie de multă ambiție! Mă refer la ambiția de a nu te apropia de frigider. Un sfat ar fi să nu-l umpli cu mici tentații în perioada în care ții dietă și astfel vei sta departe de pofta de a ronțăi ceva bun, de a ciuguli și de a gusta pe ici, pe colo. Oricând îți este foame, mănânci supă. Supă de legume cu carne fiartă, fără sare, condimente sau pieliță. Și ceai de anason, neîndulcit. Și multă apă, pentru hidratare. Astfel, ne dezintoxicăm, slăbim și luăm nutrienții necesari din legumele fierte. Înlocuim supa din versiunea precedentă cu tipurile de iaurturi care ne plac: chefir, sana, lapte bătut, cu fructe sau semințe, toate cu până la 5% grăsimeDe fiecare dată când ne este foame. Este chinuitor. Trebuie că în această perioada să ai grijă de ține, să te odihnești corespunzător, să te hidratezi și să nu fii într-o perioada în care ești foarte solicitată cu muncă. Sub nicio formă nu este indicat să prelungești aceste diete mai mult de 7 zile, la fel cum nu este indicat că după cele 7 zile să revii la vechiurile obiceiuri alimentare nesănătoase!”, spune Nicoleta Luciu, potrivit aceleași surse. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: