Redactia.ro
Home » Monden » Ce dietă a urmat Cristina Șișcanu. Soția lui Mădălin Ionescu a slăbit peste 20 de kilograme

Ce dietă a urmat Cristina Șișcanu. Soția lui Mădălin Ionescu a slăbit peste 20 de kilograme

GALERIE FOTO (5) Ce dietă a urmat Cristina Șișcanu

Ce dietă a urmat Cristina Șișcanu. Soția lui Mădălin Ionescu și-a impresionat susținătorii după ce a reușit să slăbească foarte mult, în ultima perioadă. Vedeta a reușit să slăbească în timp record, nu mai puțin de 27 de kilograme. Ce dietă a ținut aceasta?

Ce dietă a urmat Cristina Șișcanu. Soția lui Mădălin Ionescu a slăbit peste 20 de kilograme

Ce dietă a urmat Cristina Șișcanu. Soția lui Mădălin Ionescu este considerată una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc. În ultima perioadă, aceasta le-a atras atenția fanilor cu formele sale de invidiat. Aceasta i-a surprins pe internauți după ce a reușit să slăbească nu mai puțin de 27 kilograme. Cristina și-a șocat susținătorii cu noua sa siluetă și cu formele sale apetisante. Soția prezentatorului tv și-a propus să facă o schimbare personală și să reducă numără de kilograme în plus. Întrebată de multă lume cum a reușit să slăbească, Cristina Șișcanu a dezvăluit dieta minune care a transformat-o.

Conform acesteia, a consumat alimentele bogate în vitamine și minerale și cât mai puține calorii. La micul dejun consuma între 35 grame de cereale integrale, 250 ml de lapte 1,5% grăsime sau 250 ml de iaurt 25 grăsime sau 1-2 ouă plus 1 avocado, 75 grame de brânză sau 100 grame de ton în suc propriu. De asemenea, gustarea costă în maxim 200 g de fruct, cu excepția stugurilor sau bananelor.

Pentru prânz, Cristina consuma 150 g de carne de pui sau curcan sau de vită la grătar sau la cuptor fără ulei, plus 200 g salata de crudități fără ulei sau 200 g de pește la grătar sau la cuptor fără ulei, 200 g de legume la grătar sau la cuptor sau la abur fără ulei sau 125 g orez sălbatic. Mai mult, aceasta a declarat că a mai avut de ales și 300 ml ciorbă/supă plus 50% de crutoane. Cristina Șișcanu a susținut că pe alocuri mai mânca o ciocolată îndulcită cu extract de salvie.În legătură cu mesele de seară, acesta a spus că o variantă ar fi salata asortată cu 200 g de brânză light sau carne fiartă sau la grătar, sau pește bucățele plus 125 grame legume asortate sau 200 g de mămăligă plus 125 g de brânză. Totodată, o altă variantă ar fi 135 g penne integrale plus brânza rasă light.

Cum o învață Cristina Șișcanu pe fiica ei să fie înțelegătoare

Cristina Șișcanu se poate declara o femei împlinită. Aceasta este căsătorită cu Mădălin Ionescu și au împreună o fetiță, dar vedeta se ocupă și de creșterea celor doi copii ai prezentatorului tv din prima căsnicie. Cristina a declarat că împreună cu soțul său își cresc cei trei copii cu multă dragoste, ocupându-se în egală măsură de educația lor. În emisiunea „Mămici de pitici, cu lipici”, s-a văzut cum fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities se ocupă de copiii ei. „Copii, voi nu ați mâncat. Haideți la masă! O să plângă burtica. Filip, zi-i și tu să se ducă la masă. E normal să veniți în camera de activități după ce luați micul-dejun. Dacă te-ar durea măseaua, nu cred că ai fi așa de veselă. Ia stai un pic, că nu-mi place cum te comporți. Calmează-te un pic, numără până la zece!”, i-a spus Cristina Șișcanu Petrei. Deși Cristina își răsfață fiica, aceasta o și îndrumă să fie o fetiță cuminte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: