Redactia.ro
Home » Monden » Ce dietă ține Ana-Maria Barnoschi de la „Roata Norocului”. Și-a dezvăluit ritualul de înfrumusețare

Ce dietă ține Ana-Maria Barnoschi de la „Roata Norocului”. Și-a dezvăluit ritualul de înfrumusețare

Ana-Maria Barnoschi este o figură foarte îndrăgită a televiziunii din țara noastră, iubită atât pentru firea sa mereu veselă, cât și pentru aspectul frumusețea sa. Încă de când a debutat pe micile ecrane s-a remarcat pentru trăsăturile sale deosebite și pentru silueta sa, iar cum și-a împărtășit secretele de dietă și frumusețe cu publicul său.

Ana-Maria Barnoschi a devenit cunoscută în România în anul 2012, atunci când a apărut în ipostaza de co-prezentatoare a emisiunii „Roata Norocului” de la Kanal D. Până în acel moment se afirmase în calitate de dansatoare, ocupație pe care o mai practică și astăzi cu mult drag atunci când nu este pe platourile de filmare.

Ceea ce a făcut-o să se remarce într-un domeniu atât de competitiv a fost naturalețea și frumusețea sa. În cei aproape 10 ani de carieră a reușit să fie foarte modestă atunci când a venit vorba de viața sa personală, iar scandalurile specifice lumii mondene au ocolit-o.

Ce dietă ține Ana-Maria Barnoschi de la „Roata Norocului

Cum a avut mereu un corp parcă sculptat și un chip fără cusur, admiratorii Ana-Mariei s-au întrebat mereu care sunt secretele sale de frumusețe. Nu a avut niciodată probleme cu greutatea, iar fiecare apariție publică a sa a fost negreșit fără cusur.

În cadrul unui interviu acordat publicației ciao.ro, prezentatoarea de la Kanal D a oferit câteva detalii despre viața sa privată, dar și despre modalitatea prin care reușește mereu să arate atât de bine.

Astfel, a recunoscut că are mare grijă de tenul său, în special în ceea ce privește curățarea acestuia. Pe lângă rutina obișnuită de îngrijire, Ana-Maria apelează și la ajutorul tratamentelor cosmetice, totul pentru a se asigura că pielea sa este hidratată.

„Îmi curăț tenul în fiecare dimineață și seară și încerc mi hidratez pielea, cât pot de mult, mai ales în perioada rece. Periodic, merg și la o clinică -mi fac tratamente de curățare și hidratate a tenului.”, a declarat Ana în exclusivitate pentru ciao.ro,

Cât despre dietă, vedeta nu poate spune că urmează un regim anume cu strictețe. Încearcă să mănânce cât mai sănătos, chiar dacă nu-și interzice să consume anumite alimente. Ceea ce o ajută în mod sigur este sportul, care reprezintă o parte importantă a rutinei sale zilnice. Chiar dacă nu are nevoie să scape de kilogramele în plus, preferă mereu să meargă la sală, acolo unde lucrează să-și mărească masa musculară

„Fac sport, dar nu țin dieta și n-am ținut niciodată. Mănânc cam tot ce poftesc, n-am o problemă cu alimentația. Eu merg la sală ca  mai pun masă musculară, nu ca  slăbesc (zâmbește – n.r.), așa  nu am nevoie de o dietă, dar evit prăjelile, deoarece nu  simt bine de la ele.”, a mai explicat vedeta.

Când va deveni mamă Ana-Maria Barnoschi

Chiar dacă a fost modestă atunci când a venit vorba de viața sa privată, Ana-Maria Barnoschi nu a ascuns niciodată faptul că este foarte fericită alături de iubitul său. Se vede toată viața lângă el, iar într-o bună zi speră să-și întemeieze o familie.

Vedeta a recunoscut că-și dorește într-o bună zi să devină mamă, deși nu are în plan acest lucru. Vrea ca toate etapele importante din viața sa să fie parcurse la momentul potrivit, așa că nu intenționează să grăbească lucrurile între ea și partenerul său.

„Mămică nu  văd în viitorul apropiat, dar nici în unul foarte îndepărtat. Acest lucru se va întâmpla când va vrea Dumnezeu. Deocamdată nu fac niciun anunț pentru  nu s-a întâmplat nimic de acest gen, momentan.”, a mărturisit prezentatoarea pentru sursa amintită anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: