Redactia.ro
Home » Monden » Ce dietă ține Diana Dumitrescu pentru a ajunge la silueta din adolescență: „Mănânc cam ce vreau”

Ce dietă ține Diana Dumitrescu pentru a ajunge la silueta din adolescență: „Mănânc cam ce vreau”

Diana Dumitrescu își dorește să aibă silueta pe care o avea în adolescență, motiv pentru care s-a lăsat pe mâinile Ancăi Lungu și urmează o psiho-dietă. Actrița a explicat în ce constă procedura.

Diana Dumitrescu, despre psiho-dietă

Diana Dumitrescu a ajuns prin intermediul psiho-dietei la rezultatul dorit după ce a avut destul de multe fluctuații de greutate în ultimul an. Actrița din serialul „Strada Speranței” de la Kanal D a reușit anul trecut să scape de 10 kilograme, însă rezultatelepentru serial nu au durat prea mult. Iată ce dietă ține acum Diana Dumitrescu și câte kilograme vrea să slăbească!

Diana Dumitrescu a fost prezentă la o petrecere mondenă, unde a povestit că urmează o psiho-dietă și că este foarte mulțumită de rezultatele obținute în urma procedurii.

„În primă fază am slăbit anul trecut 10 kg într-adevăr, cu o dietă foarte strictă, cu mâncare cântărită, dată de un nutritionist. După care m-am îngrășat la loc vreo 7 kg și nu am reușit foarte mult timp să slăbesc.  Iar acum cu ajutorul psiho-dietei, cu Anca Alungulesei, am reușit să mai dau jos 5 kg și sunt în continuare sub dietă, dar este o dietă extrem de relaxată, în care mănânc cam ce vreau’, a declarat, pentru VIVA!, Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu nu mănâncă 12-16 ore și ține post intermitent

Îndrăgita actriță a mărturisit că s-a obișnuit cu procedura care constă în a nu consuma mâncare în anumite intervale de timp.

„Unul dintre principiile pe care le abordează această dietă este intermittent fasting, adică mănânci în decursul a 8 ore, după care faci 12-16 ore pauză, e în funcție de fiecare cum se hotărăște să țină

Ce fac eu acum nu vreau să se rezume la o lună, două trei, ci vreau să devină un mod de viață”, a explicat ea, aceleași surse.

Care este greutatea ideală

Actrița cântărește acum, 60 kilograme, dar susține, pentru aceeași sursă citată, că va continua psiho-dieta până când acul cântarului îi va arăta 50 și ceva de kilograme:

 „Aș vrea să înceap cu 5 oricum, să fie 53 sa fie 55, 57 nu m-am hotărât, dar mă uit, îmi place cum arăt și când o să zic gata , atunci o să mă opresc’, a concluzionat ea. Ea a slăbit 5 kilograme într-o lună și jumătate, după care a stagnat. Nu mă deranjează, pentru că nu m-am îngrășat. M-am învățat să îmi iau la mine o salată, o supă și atunci mi-a fost foarte simplu să mănânc în timpul zilei. Pentru că nu mâncam dimineața și mâncam doar la prânz, după care terminam filmările pe la 7, mă duceam acasă și mâncam, adică era foarte simplu de ținut. Când ajung pe platourile am foarte multă energie”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: